Порта за PC излезе по торентите, както и фикса за неприятния бъг в четвъртата мисия.
Лични впечатления: играта е красива, с оригинална визия и новаторска концепция.
Но не е добра игра.
Вашето мнение?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Gore Baby Gore написа:На мен доста ми сече. На минимум съм, а до сега не съм имал проблем с нито една игра(последно Gears of War, Half-life 2, новия принц и Fallout)
Corporal*Hicks написа:Gore Baby Gore написа:На мен доста ми сече. На минимум съм, а до сега не съм имал проблем с нито една игра(последно Gears of War, Half-life 2, новия принц и Fallout)
Какви са ти параметрите? Аз съм с 9600GT, 3.4Ghz Pentium D (много е зле тоя процесор вече), 2GB RAM 800 Mhz
rocchi написа:Включваш ли PhysX ? Защото аз съм със същата видео-карта и като се опитам да го включа ми изписва, че картата не го поддържа
Е кво има да се хвалиш играта хич не е тежкаBator написа:Аз да взема да се похваля(), с 9800 GT, 3 GB ram и AMD Athlon 64 X2 3600+ на високи настройки с включен physX върви с 50-60 фпс.
Jorix написа:Е кво има да се хвалиш играта хич не е тежкаBator написа:Аз да взема да се похваля(), с 9800 GT, 3 GB ram и AMD Athlon 64 X2 3600+ на високи настройки с включен physX върви с 50-60 фпс.
iddqd написа:трябва да изключиш физикса за да ти тръгне пусната е с включена физика. Иначе физикса определено дига перформенса и прави движенията по меки много полезна опция. Поддържа се от нвидя карти 8 серия нагоре. Ако сложиш 2 видео карти не е нобходимо и 2 те да са нвидия слагаш по мощната за виде а за фика може да сложиш една скапана 8400 просто да смята физиката