GTA Forever
-
- В момента играе: Разнеси подаръците! :)
GTA Forever
Според вас коя от всички GTA игри излезли до момента за РС е най-добра като цяло?Моля и да се аргументирате!
Re: GTA Forever
GTA2! ПРОСТО УНИКАЛНА!!! Невероятна игра! Страхотна! Дълго време ми беше любима! Въпреки остарялата й графика, тая игра имаше най-лудия геймплей ЕВЪР!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- В момента играе: Разнеси подаръците! :)
Sweeney Todd написа:GTA2! ПРОСТО УНИКАЛНА!!! Невероятна игра! Страхотна! Дълго време ми беше любима! Въпреки остарялата й графика, тая игра имаше най-лудия геймплей ЕВЪР!
Мен пък най-много ме кефи Сан Андреас.ГТА 2 обаче също не е лоша!

GTA3! ПРОСТО УНИКАЛНА!!! Невероятна игра! Страхотна! Дълго време ми беше любима! Въпреки остарялата й графика, тая игра имаше най-лудия геймплей ЕВЪР!
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Хаха, много смешно.
Сигурно по времето на гта 2 не сте и чували за тази поредица...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

Vice City.Вярно,че историята е рипната от Scarface,но атмосферата е уникална.San Anderas sucks monkey balls,прекалено много хайп и тъпи генгстъри.Четворката съм я цъкал само на Xbox и е доста добра.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ГТА е тъпа игра играл съм всичките без 4 ;/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Sweeney Todd написа:Хаха, много смешно.
хубаво аз сум на 15 и си спомням че съм я играл като малък чесно да ти кажа 1 е по дора по цветна и има всички досега градове а иначе любимата ми е 4 много ясно
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
-
По принцип бих гласувал за 4, но само заради оптимизацията (или по-скоро липсата на такава) гласувах за San Andreas.
- StubbsZombie
Всички части са добри,но определено Сан Андреас най ме кефи! 

San Andreas е най - добрата от всичките !
-
- Обратна връзка:
Не съм играл четворката, но би трябвало тя да е най-добра стига да има на какво да я подкараш.
Сан андреас реално предлага най-голямо разнообразие от цялата поредица.Карането на самолети разнообрази доста нещата в тая игра но я направи непрятно трудна щото тия самолети се управляваха си спомням с сума бутони то отнемаше час само да научиш управлението.. а мисийте с тях бяха кошмарни да не говорим пък с радиопуравляемите самолетчета кво беше.Другия успешен елемент бяха 3 ти града и провинцята между тях.
ГТА 4 е много близко до Сан андреас даже в аспекти по-добра и в случея вече по лесна в пъти от СА.Играта е с доста Реалистична графика от другите игри в серята може доста хора да им се струва безцветна ама то предишните части си бяха шаренки особено СА.Реално няма как в ГТА4 да бяха направили по голяма карта от тази на СА просто с тази графика която е играта е пак чудо че върви идеално(говора за х-кашон версията) като няма грам зареждане дори като влизаш в магазини,сгради.Система с стрелбата и прикриването в ГТА4 пък я изтреля на съвсем друго ниво този път и исторята беше по добра от предишните части мисийте също бяха доста по интересни да не говорим за взимането на решение в даден момент които променят хода на играта и я прави интересна поне за още едно преиграване.Аз гласувах за Сан андреас заради по голямото разнообразие което предлагаше но ГТА4 е на косъм разтояние от нея като цяло.
ГТА 4 е много близко до Сан андреас даже в аспекти по-добра и в случея вече по лесна в пъти от СА.Играта е с доста Реалистична графика от другите игри в серята може доста хора да им се струва безцветна ама то предишните части си бяха шаренки особено СА.Реално няма как в ГТА4 да бяха направили по голяма карта от тази на СА просто с тази графика която е играта е пак чудо че върви идеално(говора за х-кашон версията) като няма грам зареждане дори като влизаш в магазини,сгради.Система с стрелбата и прикриването в ГТА4 пък я изтреля на съвсем друго ниво този път и исторята беше по добра от предишните части мисийте също бяха доста по интересни да не говорим за взимането на решение в даден момент които променят хода на играта и я прави интересна поне за още едно преиграване.Аз гласувах за Сан андреас заради по голямото разнообразие което предлагаше но ГТА4 е на косъм разтояние от нея като цяло.
it's never easy....
-
- Обратна връзка:
Sweeney Todd написа:Хаха, много смешно.
Уеййййстееед

Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Till.Lindemann
по принцип с GTA3 започна всичко-мисии, да ходиш където си искаш, да правиш, каквото си искаш, безбройните странични мисии във FP формат
Vice City беше по-шарена, някой нови екстри, моторчета тва онова, на мен точно заради приликите със Scarface ми хареса
San Andreas също не беше кой знае какво нововъведение, обаче историята беше готина, атвосферата и стилът беше готин
за GTA IV кво да ви кажа-от две седмици само обикалям из града, стигнах до мисията с дрехите и почнах да крада коли и да разглеждам
Vice City беше по-шарена, някой нови екстри, моторчета тва онова, на мен точно заради приликите със Scarface ми хареса
San Andreas също не беше кой знае какво нововъведение, обаче историята беше готина, атвосферата и стилът беше готин
за GTA IV кво да ви кажа-от две седмици само обикалям из града, стигнах до мисията с дрехите и почнах да крада коли и да разглеждам
- Riser
- В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Vice City.Вярно,че историята е рипната от Scarface,но атмосферата е уникална.San Anderas sucks monkey balls,прекалено много хайп и тъпи генгстъри.Четворката съм я цъкал само на Xbox и е доста добра.
Етва е.
Покварения град си остава култа!!!
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Аз не мога да разбера какво не харесвате на мисиите със самолетчета на SA ! Много лесно се управляват ! Повечето мисии съм ги минавал от първия път ! Приятнички са , престрелките са много хубави като им научиш тънкостите ! Има за какво да си харчиш парите , те се изкарват трудно ! Не ми хареса че чийта за възстановяване на живота ти дава и 200к долара , поради което не играех с него ! Vice city я превъртях с него , но SA я минах без нито 1 написан чийт до края ! Хареса ми(sa) , имаше някои хубави станции ! Неангажираща , рядко изнервяща !
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
GTA2. Там поредицата трябваше да умре и да се започне нова серия игри, които просто да не носят името GTA.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
2+Vice City...
SA като геймплей е наи-добра обаче тея джунгали черни...
А Вайс Сити е с култ атмосфера!
А на 2 като хванеш горелката става лудница
SA като геймплей е наи-добра обаче тея джунгали черни...
А Вайс Сити е с култ атмосфера!
А на 2 като хванеш горелката става лудница
The World Is Yours...
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
GTA 4 много ясно. И не знам за какви слаби оптимизаций се говори на мене играта ми върви по вода и е уникална. Предлага в пъти повече от останалите.