Нашариха 4 гимназии с турски надписи

Нещата от живота
Аватар
Аltеr Ego

Нашариха 4 гимназии с турски надписи

Мнение от Аltеr Ego »

http://dnes.dir.bg/2008/11/24/news3645449.html
Четири гимназии в Хасково осъмнаха с надписи на турски език. В тях е написан цитат от реч на Кемал Ататюрк.
Под надписите е нарисувано турското знаме, съобщи Дарик. За случая е информирана Държавната агенция за национална сигурността.
Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златарев”, Финансово-стопанската гимназия, Професионалната гимназия по туризъм и училище „Васил Левски” осъмнаха с надписи на турски език. Те са изписани по стените около входовете на учебните заведения.
Дарик научи, че надписите са цитат от реч на първия президент на Република Турция Кемал Ататюрк, който означава „Колко съм щастлив да се нарека турчин”. За случая е информирана местната структура на ДАНС и най-вероятно от там ще се заемат с разследването.
В учебните заведения не се е породило напрежение сред учениците заради надписите, увериха директорите.

Очаквайте скоро "Нашариха хасковската джамия с български надписи" :D
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Re: Нашариха 4 гимназии с турски надписи

Мнение от Warbringer »

Да еба майка им мръсна, нагла... После обяснявайте, че проблема е двустранен. Да сте виждали някъде нашарени джамии с надпис "Горд съм да съм българин?" Поне оправдаха полицая, дето тегли пердаха на циганьорите, дето са се гаврили със знамето. Да еба и помиината яма, дето се нарича "будно общество". Сера им на главите.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Revive_
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Обратна връзка:

Мнение от Revive_ »

Хм според мен отговора трябва да е ... да се заличат с български надписи.... но не расистки нападки а с някои хубав цитат от завиден Български революционер !!!
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

milen_sl написа:но не расистки нападки а с някои хубав цитат от завиден Български революционер !!!
Нещо на Ледник?
I'm busy, okay? I'm busy!
Публикувай отговор