За или против мастурбирането?
-
Loopmaster
За или против мастурбирането?
Мастурбирайте на воля, здравословно е!
Дълго време мастурбацията се е причислявала към едни от най-мерзките грехове. Наказанието от църквата било сурово.
Смятало се е, че самозадоволяването ще доведе практикуващия го до безумие, слепота и най-страшното нещо: ще му пораснат много косми по ръцете.
В старинните медицински изследвания “онанизмът” датира приблизително от 1712 г. и на него се приписват следните ужасии: при жените води до болест, загуба на девствеността и безплодие.
Освен това дълго време се е считало, че жените, които “си доставят удоволствие със собствените си ръце”, могат да се лишат от възможността да изпитват оргазъм.
Така развратните, но уви, неудовлетворени дами, често се разболявали, изпадали в истерия и страдали от епилептични припадъци.
Затова пък, според книгата на Марта Корнъг “Голяма книга за мастурбацията”, доставянето на удоволствие на самия себе си е такава естествена потребност, каквато е и самият секс.
И без да обръщаме внимание на доволно нееднозначните отношения към това понятие в обществото, самозадоволяването всъщност помага на здравето и съществено разнообразява сексуалния живот на партньорите.
Ето как влияе на мъжете:
Изследване, описано през 2007 г в статията на Sexual and Relationship Therapy, доказва, че при мъжете, регулярно занимаващи се с онанизъм, това действие спомага за активизиране на собствената им имунна система. Те също така страдат от проблеми с простатата по-рядко.
Австралийските учени даже стигнали до извода, че мъжете на възраст от 20 до 50 години, които постоянно мастурбират, са по-малко застрашени от рак.
Влиянието върху жените:
Не е тайна, че и на слабия пол мастурбацията влияе положително. Освен че също засилва имунната система на нежните създания, този тип удоволствие ги прави и просто щастливи и доволни от живота.
Обобщено: Не можем да отречем, че мастурбацията и за двата пола е най-безопасният вид секс – няма риск от забременяване или от зараза по полов път.
Ефектно средство е за борба със стреса и депресията, естествено сънотворно, естествен енергетик и прекрасна възможност да упражняваш таза си, за да постигниш повишена сексуална чувствителност.
http://www.dnes.bg/article.php?id=55678
Дълго време мастурбацията се е причислявала към едни от най-мерзките грехове. Наказанието от църквата било сурово.
Смятало се е, че самозадоволяването ще доведе практикуващия го до безумие, слепота и най-страшното нещо: ще му пораснат много косми по ръцете.
В старинните медицински изследвания “онанизмът” датира приблизително от 1712 г. и на него се приписват следните ужасии: при жените води до болест, загуба на девствеността и безплодие.
Освен това дълго време се е считало, че жените, които “си доставят удоволствие със собствените си ръце”, могат да се лишат от възможността да изпитват оргазъм.
Така развратните, но уви, неудовлетворени дами, често се разболявали, изпадали в истерия и страдали от епилептични припадъци.
Затова пък, според книгата на Марта Корнъг “Голяма книга за мастурбацията”, доставянето на удоволствие на самия себе си е такава естествена потребност, каквато е и самият секс.
И без да обръщаме внимание на доволно нееднозначните отношения към това понятие в обществото, самозадоволяването всъщност помага на здравето и съществено разнообразява сексуалния живот на партньорите.
Ето как влияе на мъжете:
Изследване, описано през 2007 г в статията на Sexual and Relationship Therapy, доказва, че при мъжете, регулярно занимаващи се с онанизъм, това действие спомага за активизиране на собствената им имунна система. Те също така страдат от проблеми с простатата по-рядко.
Австралийските учени даже стигнали до извода, че мъжете на възраст от 20 до 50 години, които постоянно мастурбират, са по-малко застрашени от рак.
Влиянието върху жените:
Не е тайна, че и на слабия пол мастурбацията влияе положително. Освен че също засилва имунната система на нежните създания, този тип удоволствие ги прави и просто щастливи и доволни от живота.
Обобщено: Не можем да отречем, че мастурбацията и за двата пола е най-безопасният вид секс – няма риск от забременяване или от зараза по полов път.
Ефектно средство е за борба със стреса и депресията, естествено сънотворно, естествен енергетик и прекрасна възможност да упражняваш таза си, за да постигниш повишена сексуална чувствителност.
http://www.dnes.bg/article.php?id=55678
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Re: За и против мастурбирането?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
Re: За или против мастурбирането?
абе тва с ослепяването и космите по ръцете са убер глупости
Нищо чудно, с тия мръсни ръце и както са търкали и бъркали, ранички са си правили и станала работата.Loopmaster написа:Така развратните, но уви, неудовлетворени дами, често се разболявали, изпадали в истерия и страдали от епилептични припадъци.http://www.dnes.bg/article.php?id=55678
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не си пипам пишката - пикая без ръце 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Оправдания ли си дирим, френдове?
Е, аре нема нужда,
оно, което си требе, си сака,
и което си сака - си требе.
++++++
Не е проблемацията в упражняването, а в прекаляването.
Това се отнася към секо наше действие или бездействие,
прочее.
Е, аре нема нужда,
оно, което си требе, си сака,
и което си сака - си требе.
++++++
Не е проблемацията в упражняването, а в прекаляването.
Това се отнася към секо наше действие или бездействие,
прочее.
Нема таа, нема онаа.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Специално ти пускам отделен постинг, да ти поблагодаря културно, че си ме включил в подписа си. Отдавна знам, но все пропускам да ти благодаря.Squiz написа:Не си пипам пишката - пикая без ръце
++++++++++
А лафът ти си го бива! Не е целият, но някога ако не забравя, ще пусна целата лакърдия за пикаенето без ръце.
Мир
Нема таа, нема онаа.
Да бе!Till Lindemann написа:абе тва с ослепяването и космите по ръцете са убер глупости
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Алминатора__
Колко човека от този форум са късогледи?А?Till Lindemann написа:абе тва с ослепяването и космите по ръцете са убер глупости
Аз

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
То ако мастурбирането е грях то ебането си ебало мамата.
-----------------------------
Никой да не псува
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-----------------------------
Никой да не псува
>>>V.S.A<<<
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
" В старинните медицински изследвания “онанизмът” датира приблизително от 1712 г. " Ахахах... има да 'земат.... :ДД
Т'ва с ослепяването енд стъф го имаше из Б-я до по времето на родителите ни.
И аз съм късоглед! Кефят ме и отговорите на анкетата " ...ДА! ; ...НЕ! "
Иначе... удряш си чекия и си спокоен.
Сещам се едно време по НВО даваха сериал " мислите на 1 женен мъж " ли как беше.. Оттам съм го " чул " и съм се смял. 
Т'ва с ослепяването енд стъф го имаше из Б-я до по времето на родителите ни.
И аз съм късоглед! Кефят ме и отговорите на анкетата " ...ДА! ; ...НЕ! "
Иначе... удряш си чекия и си спокоен.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Constantine
Бях чел някаде че за мъжете не е полезно да задържат дълго време сперма в себе си....
Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
Така е. Спаружва ти се армията.Constantine написа:Бях чел някаде че за мъжете не е полезно да задържат дълго време сперма в себе си....
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Мастурбацията е самозалъгване...както и писането в спамерски форуми..., то и животът е самозалъгване.
Значи мастурбацията е живот!
Значи мастурбацията е живот!
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Gοסgle [Bot]
"Вредата от ч__ийте" е измислица на християните, заради Онан от Библията. Тази сцена може да се тълкува и по друг начин, но църквата си е избрала това тълкуване заради... абе всичко, което кара вярващите да се чувстват виновни и да изкупват вината си с дарения към църквата е добре за църквата.
В никоя друга религия няма такава забрана.
хахаха тийн проблем се премести тукаа
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
E da ama tova si e nechisto pojelavane, osydeno e ne ot niakyv si chlen, a ot samata konstituciaBartelby написа:"Вредата от ч__ийте" е измислица на християните, заради Онан от Библията. Тази сцена може да се тълкува и по друг начин, но църквата си е избрала това тълкуване заради... абе всичко, което кара вярващите да се чувстват виновни и да изкупват вината си с дарения към църквата е добре за църквата.