Две въпросчета за WINxp

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Две въпросчета за WINxp

Мнение от Gandalf, the white »

1.Ако може да ми дадете линк за работещ ХР с последен SP и последните ъпдейти.Знам ,че мога сам да си намеря, но не ги разбирам много и ще изтегля грешно :D

2.Как мога да изтрия целия хард-диск и как да инсталирам ХР след това или да изтрия даден Windows (с 2 съм)
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Re: Две въпросчета за WINxp

Мнение от dx4 »

Gandalf, the white написа:1.Ако може да ми дадете линк за работещ ХР с последен SP и последните ъпдейти.Знам ,че мога сам да си намеря, но не ги разбирам много и ще изтегля грешно :D

2.Как мога да изтрия целия хард-диск и как да инсталирам ХР след това или да изтрия даден Windows (с 2 съм)

Значи не ти трябва SP3 прекалено много грижи създава просто виж форуми за проблеми с него пълни са даже на работата трябваше да оправиям 15 машини щото по неизвестни причини на тези машини не беше се инсталирал напълно пака и беше прецакал мрежовите компоненти и всички машини бяха в working offline mode и не можеха да се върнат в домейна.Трябваше да го инсталирам през Safe Mode на всички тия машини ръчно.. за да оправя проблема..
Сложи си XP СП2 и си готов.Потърси в арена замунда и дата
Ако искаш да триеш само потърси някоя боотабле ОС и от нея ще може да затриеш папката на Windows и Program Files.Или потърси готова компилация на MiniPE.Иначе можеш да форматираш партишана при самата инсталация от уиндоса което ще затрие всичко на диска или часта от диска на която слагаш ОС -а.
it's never easy....
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

В Замунда има всякакви Уиндоуси - чети коментарите и изтегли този, който е с най-малко негативни :wink:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
troubles

Мнение от troubles »

А аз да Ви попитам как да махна синия фон зад имената на иконите .. ? :IMNOOB: http://img.data.bg/i.php?show=1100815&c ... 1fbnnd#img ето снимка ..
Аватар
Mitizaro

Мнение от Mitizaro »

mr`killeR написа:А аз да Ви попитам как да махна синия фон зад имената на иконите .. ? :IMNOOB: http://img.data.bg/i.php?show=1100815&c ... 1fbnnd#img ето снимка ..

My Computer>Properties>Advanced>Performance>Settings>Use drop shadows for icon labels in the desktop
I shall light a fire upon the fang that falls short,
so that i needn't see that star,
so that it shall not tear this throat of mine.
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

аз пък нямам никакви проблеми със SP3, и на двата компютъра съм с него.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Публикувай отговор