Поради невъзможността ми да организирам толкова хора, още повече взимайки предвид вероятността да не играем само един път, реших да преработя оригиналната идея, която беше - ще събера 24 човека, ще ги организирам и ще играем. След като има толкова ентусиасти, обаче, предлагам следното.
Asset пусна сървър, всеки е добре дошъл в него най-вече след 20 - 00:00. Разбира се и той е човек, и му се налага да отсъства от тях, както и да спи. А не виждам причина сървърът да работи денонощно, тъй като през седмицата повечето им е възможно да играят след 20:00, 21:00 и разбира се има хора, които могат и по-рано, но е безсмислено да се поддържа сървър за 5 човека.
Как да влезем в сървъра
I. Сваляме играта
BF2@zamunda
BF2@arenabgИграта е версия 1.0.2442.0. Налага се да пачнем поради редица причини. Линк за 1.41 намирате
тук. Има два начина за подкарване на игра, единият е с mini image, а другият с 2мб no-dvd. Препоръчвам ви втория.Линк за
No-dvd -- последният файл с големина 1.97мб.Нямам връзка към mini-image-a. Не смятам, че е нужно, ако имате проблеми - ще намеря линк. Swnny го е качил и в
Дата.Не се притеснявайте! Пачвате върху вече кракнатата игра! След това краквате отново с файла от горната връзка и готово!
Внимание: пачването ще продължи толкова дълго колкото е нужно на вашата машина. При мене се пачваше цели 60 минути. Отне ми около 2-3 минути преди да започне инсталацията след като бях щракнал на exe-то. Т.е., бъдете търпеливи!
Когато панчем играта
Когато сме в самата игра(влизаме през BF2 Play Online) избираме да си направим multiplayer account. След това отиваме на multiplayer --> join local. Ако не виждате играта отивате на internet и натискате connect to ip. IP-то е следното: 5.34.197.45:16567(портът се пише под IP-то). Ако не успеете да се свържете към това IP погледнете в hamachi, и по-точно погледнете IP-то на Asset. IP-то се заменя с показаното там, а портът остава същия.
Успех!
II. Инсталираме Хамали(Hamachi)
Hamachi - BG MirrorВлизаме в една от следните мрежи:
BF2_BG;
BF2_BG_2;
BF2_BG_3
Паролата и при трите е - 1234
Важно! Влезте само в една от мрежите. Изключение правят - insulter - бях достатъчно глупав да преинсталирам windows-a преди да изляза от мрежата. Може би има начин да изляза, но все още не знам как. Mort - това отново съм аз. Ще съм навсякъде, за да следя за дреболии като например дали хората не влизат в няколко мрежи вместо в една. Asset - няма да коментирам.
Очакваме ви всяка вечер след 20:00.