Стигнах до 8-ма мисия и като отворя портата на крепостта играта забива и ми изписва това - http://indianajones.hit.bg/Sniper%20Art ... roblem.bmp
След това ме изхвърля. Някой знае ли как се оправя този проблем? Иначе играта принципно не е нищо особено, не може да се сравнява със Sniper Elite, но става за еднократно превъртане.
Едит: да кажа, че пробвах и със SKIDROW релийза и с немския и пак същото.
Sniper Art Of Victory - проблем
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Sniper Art Of Victory - проблем
Offtopic
Sniper Elite много ми хареса ( може да ударим мулти, ако има повече фенове), но тази ми беше скучничка
+1Der Meister написа: Иначе играта принципно не е нищо особено, не може да се сравнява със Sniper Elite, но става за еднократно превъртане.
Sniper Elite много ми хареса ( може да ударим мулти, ако има повече фенове), но тази ми беше скучничка
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ами нещо не се оправих с руския, но мерси все пак.
Иначе относно Sniper Elite изобщо не съм знаел, че има мулти. Чак сега разбирам. Навит съм за едно мулти ма едва ли ще се съберем хора.
Иначе относно Sniper Elite изобщо не съм знаел, че има мулти. Чак сега разбирам. Навит съм за едно мулти ма едва ли ще се съберем хора.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Имаш червей, доколкото прочетох. Преинстални играта, като си запазиш сейвгейма и ще се оправи.Der Meister написа:Ами нещо не се оправих с руския, но мерси все пак.
Това го има на супер много приложения. Примерно WoW, когато дадеш Repair няма проблем да се пусне, защото заменя .exe-то с ново. Така че сканни за червеи.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е аз играта я преинсталнах поне 10 пъти с всички видове релийзи и пак забива на същото шибано място. Иначе сега ще сканна и после може пак да пробвам да я преинстална, макар че се съмнявам да се оправи.