търся си зарибяващо RTS

Игри за PC
HELLcry

търся си зарибяващо RTS

Мнение от HELLcry »

може да е всякакво, но аз предпочитам да е за средновековието
не искам Medieval, Stronghold, Age of Empires, Rise of Nations, игрите съм ги играл
не искам от типа развиваш се в по нова епоха предпочитам в една епоха да приличат на Stronghold да има от всичко по малко боеве, икономика, но да не е сложна като Knights of Honor и да е малко по добра графика дори и да не е 3д
ако се намира такава игра моля пишете :| :)
а съответно може да давате предложения за RTS който не е за средновековието ами други там
мерси предварително
Аватар
Sentry

Re: търся си зарибяващо RTS

Мнение от Sentry »

Celtic Kings? Punic Wars? Rising Kingdoms? Tzar? Battle Realms? Lord of the Rings стратегиите?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Sentry написа:Celtic Kings? Punic Wars? Rising Kingdoms? Tzar? Battle Realms? Lord of the Rings стратегиите?

Всичките са яки от изброените ;О
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
HELLcry

Мнение от HELLcry »

значи от изброените само Punic wars не сам играл и Battle Realms но като гледах клипчета нещо не ми вдъхват надежда(за Battle Realms говоря) давайте още предложения :|
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

И аз търся зарибяващо RTS, ама никое не може да ме зариби просто. Страшни бози и много StarCraft/WarCraft клонинги.
Аватар
bheil
Обратна връзка:

Мнение от bheil »

Warlords Battle Cry 2,3
Warhammer - Dawn of war, Mark of Chaos
C&C Red Alert, Tiberium Wars
И все пак Battle Realms никак не е лоша.
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
HELLcry

Мнение от HELLcry »

а някой да знае подбна игра на Praetorians но по нова и строенето на сгради да е по голяма част от играта :roll:
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Rome: Total War?
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Dragonshard е доста свежо, скирмиша само бързо омръзва. пък и в Forgotten Realms се развива действието.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Shamancho
В момента играе: LoL

Мнение от Shamancho »

Dragonshard е доста свежо, скирмиша само бързо омръзва. пък и в Forgotten Realms се развива действието.
Всъщност е в Eberron xD
По темата:

C&C:Generals ;)
HELLcry

Мнение от HELLcry »

мерси много за предложенията, но е много жалко, защото компютъра се е счупил нещо на видеото стана и всяка една 3д игра не тръгва като я пусна и забива след 5 мин се оправя за 20тина секунди и после пак скоро няма да мога да си купя по-добра машина затова моля даваите предложения на рисувани игри тип Age of Empires или American Conquest по-старички, а дори и нови само да са рисувани
мерси предварително
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Имаш предвид 2D игри ... Хммм наскоро всичко вече е 3D. Кажи си каква ти е конфигурация, може и да е software-ен проблема. Иначе 2D - Cossacks, Kingdom Under Fire, Tzar. И трите са много различни една от друга. В първата действието се развива 17-18 век някаде. Яки мелета стават, големи армии се правят. Втората е fantasy от сорта на WarCraft. Аз лично бих я определил като нещо средно между WarCraft 2 и WarCraft 3. 2D графика, 2 раси, магии ... бе не е зле. Третата е българска и e страхотна според мен.
HELLcry

Мнение от HELLcry »

Nvidia GeForce fx 5500+
AMD Athlon 2500+
512 ram
това ми е кнфигурацията значи преди половин година имах сащия проблем но тогава дадох на приятел който не направи тест на видеото но вентилатора не работеше смаза го и каза да сменя да не сам с най новите драйвъри а тези оригиналните на видеото пуснах всичко се оправи и си сложих пак най новите според мен всичко си вървеше добре но не знам защото не играех по това време и сега преди няколко дена реших понеже нямаше какво да правя отново да почна да играя нещо и си инсталнах Praetorians минах парвите 2 мисии и на третата почна да забива инсталирах и други игри да вида дали само от играта всичко забиваше отворих компа и се оказа че вентилатора работи и предполагам че някой 3д ускорител или там нещо на видеото е исгоряло не съм голям разбирач обаче ако имаш решение на проблема сподели :roll:
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

На клавиатурата (и в българската азбука) има буква "ъ". ;)
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Vermic написа:
Sentry написа:Celtic Kings? Punic Wars? Rising Kingdoms? Tzar? Battle Realms? Lord of the Rings стратегиите?

Всичките са яки от изброените ;О
Така е.
Нема таа, нема онаа.
Публикувай отговор