Дайте си десктопа, истинския.
Аз почвам...

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Сори за офтопика, утре ше едитна снимка със десктопа ми, ама...ENDVRA написа:union Jack
Мерси!Blue написа:Не те разбрах. Въпросното нещо беше купено от неква сергия за 2 лева.
Има фирми които се занимават с изработка на флагове, ще ти струва около 15-20 лева.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Айде да направим заедно поръчка, 'щото и аз тези дни ще си заръчам едно британско.The Chameleon написа:Точно габик ги питах дали изработват японски знамена и след положителния им отговор се зарибих ( още повече, че са русенска фирма ли, близо до русе ли.. нещо такова ми беше направило впечатление.. :lol: ) :D

Agreed.The Chameleon написа:Ами екстра.. :) Викам другата седмица, да съм се върнал от изпита и да поръчаме? :)
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!