Промени в плановете
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Промени в плановете
Ситуацията е следната: Един приятел щеше да лети до Лондон утре и днес да ходим на rafting(така де, не точно rafting, ама подобна работа). На мене от бая време ми е мерак да отбележа. Обаче днеска от фирмата звънят и казват, че плановете се променят и ще лети другата седмица. И с тоя приятел и още няколко се реши да се ходи утре на rafting. АМА проблема е че с един друг приятел се уговорихме утре да ходим на некъв японски ресторант(компанията се състои почти само от жени да отбележа). Времето е по обяд, шанса да се измести за вечерта е малък, трябва да реша днеска къде да ходя, а ПРОБЛЕМА е, че ми се ходи и на двете. Моля ви дайте съвети, как бихте постъпили на мое място. Адски ще съм ви благораден.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Serious Sam 1.0
Re: Промени в плановете
Какъв ти е шанса да забършеш японка(сервитьорките ако са такива)ако идеш на рафтинга?Нулев.Иди на ресторант.Ама внимавай и с яденето.Нали знаеш оня изтъркан
тамошен лаф-ако храната те хапи,значи яденето е още сурово.
тамошен лаф-ако храната те хапи,значи яденето е още сурово.
Ами остави си плановете както са били.
Отделно, че тази година е доста благоприятна за рафтинг и не се знае дали утре ще има свободни места за да се запишете. И честно казано...в случая рафтинга винаги е за предпочитане
Отделно, че тази година е доста благоприятна за рафтинг и не се знае дали утре ще има свободни места за да се запишете. И честно казано...в случая рафтинга винаги е за предпочитане
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ми като за начало можеш да си теглиш куршума! Ако всеки които се чудеше за нещо такова пускаше тема не знам какво щеше да е.
В крайна сметка нали нещата могат да станат така, че да отидеш и на двета и какво?
Абе да ти имам и проблемите.
Абе да ти имам и проблемите.

- bgKommando
- Обратна връзка:
Пробвай с клониране.Ще бъдеш на две места едновременно.Ако пък не се получи помоли G-man за помощ.If anyone can help you that's G man.http://developer.valvesoftware.com/w/im ... 8/Gman.jpg
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
Serious Sam 1.0
Майтап ,няма.Могат да наемат Хю Лори да изиграе Фрийман ако филмират халфа 
THE KING OF TIME - ти и за тоалетната хартия ли искаш съвет?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Абе я отивай да забършеш някоя мацка да се гордеем с тебе...
на лодки ще ми ходи 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Serious Sam 1.0
тва ли било рафтинга бе?Абе кинг я скачай на мацките!AcTivE написа:Абе я отивай да забършеш някоя мацка да се гордеем с тебе...на лодки ще ми ходи
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Един въпрос:От кога форума ни стана Тийнпроблем?Такава тема е привидна точн оза Тийна :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Till.Lindemann
винаги можеш да се наядеш
И аз това щях да попитам...Gipo написа:THE KING OF TIME - ти и за тоалетната хартия ли искаш съвет?
Сериозно, защо искаш съвети за такова нещо във форум... в този форум?!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Естествено че ше отидеш на рафтинг ебати секи ден моеш да отидеш на китайски...Да ти имам дилемите.Мани ги онея чекиджии дет те съветват да хоиш японки да забиваш
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Мерси за съветите пичове. Избрах японския и май направих по-добрия избор, а рафтинга успях да го отложа за другата седмица. Само времето да не се прецака се моля.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Сега остава да кажеш че си забил и мацка и всичко ще е ок 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бахти тъпото парче си, дееба.Jorix написа:Естествено че ше отидеш на рафтинг ебати секи ден моеш да отидеш на китайски...Да ти имам дилемите.Мани ги онея чекиджии дет те съветват да хоиш японки да забиваш
@Кинг, евала, предусетил си недвусмисления ми отговор по въпроса.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
На дъжд, на сняг и на хубаво време тъпите жени са си тъпи. Обаче рафтинга е само през един сезон 
Рафтинг сезона приключва вече
Последния път когато ходих беше на 6-ти юни и тези казаха, че поприключвали вече защото нямало толкова вода.
Хамелеоне, ама нали знаеш, че в очите на японците и на китайците ние не изглеждаме еднакви, така както те изглеждат в нашите очи
Парашута ще ти се отвори само за 1, дори не е ясно дали ще ти се отвори
Рафтинг сезона приключва вече
Хамелеоне, ама нали знаеш, че в очите на японците и на китайците ние не изглеждаме еднакви, така както те изглеждат в нашите очи
Парашута ще ти се отвори само за 1, дори не е ясно дали ще ти се отвори
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Нямам намерение да отварям парашути за японки тук..
Иначе.. не съм точно съгласен с поста ти.. Смисъл.. хубаво еднакви, ама.. Кинга си каза, че иде реч за японски ресторант, длъжен ли беше Джорикс да се прави на идиот ?! И това с чекиджиите ме разби просто. Бе, мани..
ЕДИТ : Всъщност.. ако се вгледаш в един японец, един китаец и един кореец ще видиш, че доста се различават..
Иначе.. не съм точно съгласен с поста ти.. Смисъл.. хубаво еднакви, ама.. Кинга си каза, че иде реч за японски ресторант, длъжен ли беше Джорикс да се прави на идиот ?! И това с чекиджиите ме разби просто. Бе, мани..
ЕДИТ : Всъщност.. ако се вгледаш в един японец, един китаец и един кореец ще видиш, че доста се различават..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
С кое не си съгласен в поста ми ? в първия пост на автора си пише, че ще ходи с жени на китайски.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Караш ме да му преглеждам поста.. толкова ли ми се спи, че не виждам си викам..THE KING OF TIME написа: АМА проблема е че с един друг приятел се уговорихме утре да ходим на некъв японски ресторант(компанията се състои почти само от жени да отбележа).
天皇陛下万歳。。!