Защо ми сече Call of Duty 2 ?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Защо ми сече Call of Duty 2 ?
Защо ми сече шибаната игра!Покривам всичко на МАКС преди съм я превъртал но сега като си я инстална и ми сече >:(
Предполагам нещо ми се е збозил компа пробвах реинстал на играта но пак сече >:С
Предполагам нещо ми се е збозил компа пробвах реинстал на играта но пак сече >:С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Гиро мекицата
Re: Защо ми сече Call of Duty 2 ?
Супер игра, както и единицата и четворката, само мога да съжалявам че ти сече 
-
Vermic
- Обратна връзка:
Честно глупостите ти вече ме дразнят!Гиро мекицата написа:Супер игра, както и единицата и четворката, само мога да съжалявам че ти сече
- Гиро мекицата
да не е от драйверите нещо?
-
Vermic
- Обратна връзка:
С послени съм -.- Пак казвам преди ми вървеше по вода превъртал съм я пак искам да я превъртя но ми сече?!Гиро мекицата написа:да не е от драйверите нещо?
Преинстал на уйндоуса. Пробвай също с rollback на драйверите и после пак да качиш последните (може да са се наебали?). Но най-сигурно си е с преинстал.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
Доколкото помня,ти имаш бая игри на компа.Сигурен ли си,че имаш поне 1-2 GB свободно място на харддиска,където е инсталирана играта?Може и от малкото свободно дисково пространство, да се затормозява.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Vermic
- Обратна връзка:
Fenrir написа:Доколкото помня,ти имаш бая игри на компа.Сигурен ли си,че имаш поне 1-2 GB свободно място на харддиска,където е инсталирана играта?Може и от малкото свободно дисково пространство, да се затормозява.
8 ГБ свободно място имам :С Много кофти се получава не знам кво да правя изтеглих нови драйвери за видео картата но не става.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Tака предполагам причината е видео картата...
Инсталнах 1-ницата и вижте кво става Х.Х
очаквам идей :С
Значи нормално е да е толкова тъмно но не е нормално компаса да го показва така не е нормално линиите в дясно да са толкова много :С

Инсталнах 1-ницата и вижте кво става Х.Х
очаквам идей :С
Значи нормално е да е толкова тъмно но не е нормално компаса да го показва така не е нормално линиите в дясно да са толкова много :С

Hmmm определено това което се вижда на шота са артефакти. Причината за тях може да е несъвместимост, кофти драйвери, но в 99% от случаите причината е кофти видеокарта. Какво ти е видеото ??? Имам наблюдения че 5200, 5500 и 6200 се скапват доста бързичко. Имам точно 3-ма познати с 5200 и на 3-мата вентилаторчето не бачка ?!?!?!?
-
Vermic
- Обратна връзка:
GT 7300 на 5 месеца и досега не ми е правело така -.- мисля че е от драйверите защото наскоро ги преинсталирах да не казвам днес :С Ако може да ми препоръчате?Dumbaldor написа:Hmmm определено това което се вижда на шота са артефакти. Причината за тях може да е несъвместимост, кофти драйвери, но в 99% от случаите причината е кофти видеокарта. Какво ти е видеото ???
Ми да не си сложил най-новите драйвери. Защото уж навсякаде пише че имало съвместимост ама друг път. Новите драйвери си ги правят да подържат новите видеокарти и дотам. Сложи си някакви по-старички. Примерно тези който излезнаха заедно с картата.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Dumbaldor написа:Ми да не си сложил най-новите драйвери. Защото уж навсякаде пише че имало съвместимост ама друг път. Новите драйвери си ги правят да подържат новите видеокарти и дотам. Сложи си някакви по-старички. Примерно тези който излезнаха заедно с картата.
Ако знам кой са ще ги сложа :С ама не знам ;С
Виж са, със същата карта съм и съм също с най-новите драйвери. А ти като инсталирваш драйвер, то си пише за кои карти е съвместим. Защо просто не си преинсталираш Windows-a?
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
-
Vermic
- Обратна връзка:
Причината е че не мога нито имам дискове нито знам как става :С Но е факт че другите игри ми вървят добре :СDisturbed написа:Виж са, със същата карта съм и съм също с най-новите драйвери. А ти като инсталирваш драйвер, то си пише за кои карти е съвместим. Защо просто не си преинсталираш Windows-a?
Изтъркаха ти се емотките...
Disturbed, от опит знам, че това НЕ СЕ оправя с преинстал на Windows. Въобще ква е тая повсеместна заблуда, че всеки проблем се оправя с преинстал? Има едно племе, на 12 годишните, които ръгат по 5 Windows-a на ден, и после ги влачат у сервизи...
Vermic, научи се да правиш един преинстал, не мисля, че за човек просветен в Комунистическия манифест това е толкова трудно. Или се лъжа...?
И аз съм с 7300GT, драйвери от диска, никакъв проблем нямам засега. Определено картата издъхва, и тези "черти" са знак за това. Единствения сигурен възможен лек е нова видео карта, но не прибързвай! Сигурен съм че си омазал нещо с драйверите. Колкото и банално да е, удрий един преинстал, после драйвърите от диска (ако не си го загубил, което граничи с абсолютния дебилизъм) и чакаме резултати. Ако и тогава не се оправи - сам си прави изводите.
пп, ако кажеш каква марка е 7300GT-то, ще ти дам драйвери от сайта на съответната компания. Шанса да нямаш проблем с тях е по-голям отколкото с тези от Nvidia.
Disturbed, от опит знам, че това НЕ СЕ оправя с преинстал на Windows. Въобще ква е тая повсеместна заблуда, че всеки проблем се оправя с преинстал? Има едно племе, на 12 годишните, които ръгат по 5 Windows-a на ден, и после ги влачат у сервизи...
Vermic, научи се да правиш един преинстал, не мисля, че за човек просветен в Комунистическия манифест това е толкова трудно. Или се лъжа...?
И аз съм с 7300GT, драйвери от диска, никакъв проблем нямам засега. Определено картата издъхва, и тези "черти" са знак за това. Единствения сигурен възможен лек е нова видео карта, но не прибързвай! Сигурен съм че си омазал нещо с драйверите. Колкото и банално да е, удрий един преинстал, после драйвърите от диска (ако не си го загубил, което граничи с абсолютния дебилизъм) и чакаме резултати. Ако и тогава не се оправи - сам си прави изводите.
пп, ако кажеш каква марка е 7300GT-то, ще ти дам драйвери от сайта на съответната компания. Шанса да нямаш проблем с тях е по-голям отколкото с тези от Nvidia.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Драйверите ги изтеглих от Нвидиа саита... Но в едно си прав че издъхва то честно да си кажя цялата машина се пъне отвякъде ;С
[quote="Dumbaldor"... Имам точно 3-ма познати с 5200 и на 3-мата вентилаторчето не бачка ?!?!?!?[/quote]
Направи ги 4-рима... Вентилаторчето се скапа на първата седмица, но очевидно не му и пречи на видео картата, защото вече 5 години карам без да го сменям
Направи ги 4-рима... Вентилаторчето се скапа на първата седмица, но очевидно не му и пречи на видео картата, защото вече 5 години карам без да го сменям
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure