Търся видеофилм/клип за Фотосинтеза
- dark knight
Търся видеофилм/клип за Фотосинтеза
Еми трябва ми клип или филм за нея,обаче да е минимум 10-15 мин...доста търсих,но не открих нищо за това пиша темата(е има обяснения схеми и т.н.)!А и да има субтитри все пак.Еми ще съм много благодарен ако някои помогне...
Prince of Persia....
-
The.Rampage.Rado
Re: Фотосинтеза
А да е на български? Да обяснявам, ако искаш какво е фотосинтеза? Чакай в момента крънча графиката...dark knight написа:Еми трябва ми клип или филм за нея,обаче да е минимум 10-15 мин...доста търсих,но не открих нищо за това пиша темата(е има обяснения схеми и т.н.)!А и да има субтитри все пак.Еми ще съм много благодарен ако някои помогне...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
ТУКА ДА НЕ СМЕ ФОТОГРАФИ БЕ !?!?!?
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Влизай тука бързо -> http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B7%D0%B0
После си сваляш Proshow Gold, качваш някоя снимка, слагаш музичка и си правиш клипче. Правиш едни субтитри и си готов.
И по-бързо.
После си сваляш Proshow Gold, качваш някоя снимка, слагаш музичка и си правиш клипче. Правиш едни субтитри и си готов.
И по-бързо.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- dark knight
много сте тъпи...ама уникално, за това вече не пиша много в форума...пълни флоодери!Този филм ми трябваше,това сам го учил преди мн години и не беше за мен,наистина ми трябваше много но благодаря за компетентното ви мнение...особено тази за википедия-въпреки,че казах,че проверих страшно много сайтове с подобни глупости! 
Prince of Persia....
ОМГ, неблагодарник! Деба, ти очаквал ли си някакъв друг отговор?!dark knight написа:много сте тъпи...ама уникално, за това вече не пиша много в форума...пълни флоодери!Този филм ми трябваше,това сам го учил преди мн години и не беше за мен,наистина ми трябваше много но благодаря за компетентното ви мнение...особено тази за википедия-въпреки,че казах,че проверих страшно много сайтове с подобни глупости!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Отде да ти намерим това филмче бе, човек? Я се осънзай, въри пикай и си легай.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Деба как го нахранихте, чак на мен ми стана гадно 
viewtopic.php?f=2&t=53344bYbonЪъЪъ написа:Деба как го нахранихте, чак на мен ми стана гадно