Проблем с Guitar Hero 3

Игри за PC
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Проблем с Guitar Hero 3

Мнение от Progressor »

Значи решил съм да си купя играта и си викам да я дръпна от замундата да видя дали ще ми тръгне,е не ще мамицата й- инсталирам слагам крака(пробвах няколко)пускам играта и ... нищо нито тръгва ното дава грешка,в коментарите на торента и други се оплакват от същия проблем,вярно че не покривам изискванията за играта(които май са некви измислени)ама гледам и хора с по-слави от мойто ПЦ казват че им тръгва.
ПЦ-то ми:
Athlon 2500+(1.8GHz)
1Gb RAM
GeForce 7300GT
та от компютъра(не искам да си купя играта и да се окаже че не ми тръгва) ли не тръгва или от релийза/крака и как да я подкарам...
Благодаря предварително...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Re: Проблем с Guitar Hero 3

Мнение от DukeNukem »

Проблема не е в конфигурацията.

Аз съм с 1.8 Ghz, 512 Ram , GeForce 6600 и ми тръгва безпроблемно.(Друг е въпроса че бави достас лошо, но като се намали резолюцията и се махне аудиторията играта върви като пушка.) :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Progressor
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

ок а да те питам процесора ти Интелски ли е или АМД ?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Котлон е моя.(AMD Athlon)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

И аз имах същият проблем и открих в интернет, че играта не тръгва на някои амд процесори, но не помня проблема дали не беше само в кракнатата версия или и в оргиналната... Поразтърси се в гуугъл!
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Progressor
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Защото искам да я играя с китара и играта да си е оригинална,пък тая дето е на компа искам само да я подкарам да знам че като си я купя на оригинал ще ми тръгне,и няма да се ядосвам.
Публикувай отговор