Diablo II vs. WarCraft III vs. StarCraft vs. WoW
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Diablo II vs. WarCraft III vs. StarCraft vs. WoW
Кое обира точките според вас
"There is no path as wicked as that of the righteous"
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Re: Diablo II vs. WarCraft III vs. StarCraft vs. WoW
Интересно как стратегия се сравнява със RPG i MMORPG , иначе за мен винаги StarCraft 

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Ами очевидно става дума за игрите на Близзард, не за жанровете 
Никаква идея, мога да кажа само, че не харесвам УоУ

Никаква идея, мога да кажа само, че не харесвам УоУ

Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Чоек, ти си точно като Никсъна...
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Polaris, Nhaz'Ul-e ти ли си бе?
Иначе избора е наистина.. хм, труден.. Лично за мен номер 1 си остава " Диабло " проекта.

Иначе избора е наистина.. хм, труден.. Лично за мен номер 1 си остава " Диабло " проекта.

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Т'ва не е бати ви Наз бре!
Няк'ъв нов....

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Edwin Odesseiron
СЦ
ВЦ също не е лошо
Другите са много зле
ВЦ също не е лошо
Другите са много зле
I'm busy, okay? I'm busy!
Като сетинг определено Diablo(Dark fantasy FTW!). Иначе не мога да избера, все пак Blizz са ми любимци и всяка тяхна игра си има свой чар.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
-
- Обратна връзка:
Не мога да приценя.Но според мен всяка игра е добра за себе си!
Wow нo и другите са супер яки lol
Drown by the growing darkness in the land, the enigmatic Necromancer, Zayl, stumbles pon Jitan's plot...Now, as the celestial Moon of The Spider rises...And neither Man nor Demon nor Angel will be left unscathed...
Хаха ебаси темата. Поне няма да има псувни и караници, тъй като всички са на една фирма. Ако беше сложил едно All в анкетата всички щяха да го нацъкат него и щеше да обере едно 90%. Аз лично ще гласувам за WarCraft 3, макар че и Diablo-то адски много ме кефи. StarCraft-a е може би на 3-то място при мен. За WOW не мога да кажа нищо-не съм я цъкал в оригинален сървър.
Ба мааму и темата
Иначе от игрите на Blizzard Diablo съм цъкал най-много.

Иначе от игрите на Blizzard Diablo съм цъкал най-много.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ма ти сериозно ли ? Да ви еба и наркоманите на кафево
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- bgKommando
- Обратна връзка:
За мен StarCraft винаги си е била най-добрата игра и номер 1 в мойте вижданя(за стратегий).Се пак тази игра не си е сменяла позицията от 10 г. като най-добрата стратегия , а в Корея е цяла религия.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
bgcomando написа:За мен StarCraft винаги си е била най-добрата игра и номер 1 в мойте вижданя(за стратегий).Се пак тази игра не си е сменяла позицията от 10 г. като най-добрата стратегия , а в Корея е цяла религия.
Точно! Каквото и да си говорим, ако Тетрисът е най-играната и цъкана игра, то от по-сложните (демек не акрадни игри), СтарКрафта няма равен. Тази игра е вече на повече от 10г. май, а продължава да е сред най-играните игри.
В личен план бих казал, че не я играя толкова много, но сигурно поне веднъж в годината ми се случва нещо да се зарибя отново и няколко седмици здраво цъкане не й мърдат. Велика игра!
(Колкото и да ми се вярва, честно казано очаквам дори СтарКрафт 2 да не успее да я измести от трона й на най-играна стратегия!)
Диаблото е адски дебилна игра. Играл съм я доста и единствено ме задържаше с постоянното желание да намеря някой нов, по-мощен предмет (то май на това се крепи цялата им идея на повечето такива игри). Уви, много бързо писва откъм геймплей. Бих казал, че я играх толкова, защото ми беше първото РПГ реално. Иначе игрици като IceWind Dale, Planescape Torment, Silver имат къде-къде по-разнообразен и интересен геймплей.
За УОУ важи същото. Макар че не съм го играл, бих казал, че имам добър поглед над нещата, понеже брат ми цъка в близардски сървър. Колкото и да ми говори за тая игра, колкото и да се опитва да ме зариби, за мен това е тъпо нещо - да те ограничават в РПГ откъм раса, клас и т.н. И то всъщност дори в много малка степен е РПГ. По-скоро си е същото събиране на предмети и вдигане на умения. И най-големият му минус е, че за нещо толкова еднообразно ти се налага да отделяш толкова много време и дори пари.
Уоркрафтът вече си е също добра игрица. Може би най-добрата, стига да го нямаше Стар-а. За сметка на това неуспорими с най-мощният левел едитор, който съм виждал в игра!
Абе, с четири думи - StarCraft is the best!
Never save anything for the swim back!
-
- Обратна връзка:
Rex, изобщо не си схванал замисъла на Диаблото..
Това е може би , защото не си цъкал 1-цата му..
Мрачната му атмосфера, невероятната музика , самото преминаване през Актовете до самия край на играта.. за мен е нечовешко блаженство.. Както съм я превъртал много пъти, така и никога не съм зациклял за " по-мощен предмет " .
Вече другите 2 трудности са за играчи , които са врътнали играта, но искат още :Д По-яки предмети, но силни врагове.. има си тръпка. ;]
Ама.. щом си си изградил мнение каквото и да кажа надали ще ти го промени.

Това е може би , защото не си цъкал 1-цата му..

Мрачната му атмосфера, невероятната музика , самото преминаване през Актовете до самия край на играта.. за мен е нечовешко блаженство.. Както съм я превъртал много пъти, така и никога не съм зациклял за " по-мощен предмет " .

Вече другите 2 трудности са за играчи , които са врътнали играта, но искат още :Д По-яки предмети, но силни врагове.. има си тръпка. ;]
Ама.. щом си си изградил мнение каквото и да кажа надали ще ти го промени.

- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Значи откакто съм в форума(отскоро) разбрах че има привърженици на игрите на Blizzard повече от колкото на други производители.Не исках да ги сравняваме като жанр.
"There is no path as wicked as that of the righteous"
-
- Обратна връзка:
Гласувам с две ръце за Диаблото. Жалко, че е на последно място 

Rex, те диаблотата са за циклещи хора, но самият факт, че те зацикля играта да висиш и да правиш едно и също отново и отново, говори достатъчно. Иначе света на диабло на мен ми харесва повече от другите два, най-вече заради привидната му простота и дълбочината скрита зад нея.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?