Какво ядем?

Нещата от живота
Duke

Какво ядем?

Мнение от Duke »

http://www.bradva.com/?a=articles&p=10

Стори ми се интересно, пък и може да се отвори някаква дискусийка. Какво мислите?
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Re: Какво ядем?

Мнение от долу_админа »

В складо миехме наденици и салами във водата дека се сбира от климатиците :ОО
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Ъъъ...ми аз си мисля, че всички знаят положението с готовата храна (пък и не само с нея)...да не говорим, че по цял свят е така...

Ако може човек би се хранил само с пържоли и пържени картофи правени от мама(може и някой пресен зеленчук за разнообразие) ...ама икономиката не го позволява :P .
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

bradva.com е доста интересен сайт наистина. За съжаление вероятно написаното в този сигнал е вярно. Обаче не навсякъде картинката е такава. Има и изключения, аз например работех 8 месеца в Макдоналдс и трябва да кажа че контролът ( и то вътрешният контрол, не от страна на държавата) е на възможно най-доброто ниво. Вътрешните стандарти, които се спазваха, бяха по-високи от тези, които по принцип са в законодателството на ЕС.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

Аз пък имам познати във цех на САЧИ, които си купуват кренвирши САЧИ, а това е най-голямата реклама за мен.
бах мааму, като го прочетох това и вече много сериозно ще се замисля преди да си купя _каквото и да е_ готово.
Аз пък няма да се замисля, защото колкото и да го мисля - по-хубаво няма да стане.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Предпочитам да не знам как ги правят нещата, въпреки че си имам едно на ум. Предпочитам да съм заблуден, но щастлив :) Пък и не всеки втори българин е тръгнал да мре от кофти произведената храна. Ама то така е и по света.. :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Reaf
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Обратна връзка:

Мнение от Reaf »

Тъй като се занимавам с туризъм, какво ли не съм виждал? И в ресторант съм работил, и в кухнята съм бил. Принципа е следния - "Първо лапай, после питай"! Щото иначе въобще няма да лапаш. И с риск да се повторя - Ignorance is blessed!
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Искам да кажа, че ресторантските и хотелските кухни не правят такива неща. Хигиена има и всичко се мие се ежедневно с индустриални препарати.
Причината е проста - ако такава кухня разпространи салмонела или някаква друга зараза, е много лесно да ги хванат. Ако половината хора в хотела са болни, ясно от къде е заразата - кухнята, ресторанта. И става много лошо, вече подкупи не помагат.

Най общо, получаваш за каквото си платил. Ако купуваш кренвирши за 4 лв, си носиш рисковете.
Най-сигурно е метро, според мен. Всичко го има в големи расфасовки и е прясно.
Аватар
carevicata

Мнение от carevicata »

Еми то да се коментира е излишно...ядем буклуци и тва си е :(
Hi!
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Мммм, домашно е, нали? :lol:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Bartelby написа:Искам да кажа, че ресторантските и хотелските кухни не правят такива неща. Хигиена има и всичко се мие се ежедневно с индустриални препарати.
Причината е проста - ако такава кухня разпространи салмонела или някаква друга зараза, е много лесно да ги хванат. Ако половината хора в хотела са болни, ясно от къде е заразата - кухнята, ресторанта. И става много лошо, вече подкупи не помагат.

Най общо, получаваш за каквото си платил. Ако купуваш кренвирши за 4 лв, си носиш рисковете.
Най-сигурно е метро, според мен. Всичко го има в големи расфасовки и е прясно.
това, че г о има в Метро в големи разфасовки, не означава, че е качествено :lol:
Един съвет - Не си купувайте хляб и всякакви други непакетирани храни от Фантастико !!! За месо да не говорим.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Публикувай отговор