Какво ядем?
Какво ядем?
http://www.bradva.com/?a=articles&p=10
Стори ми се интересно, пък и може да се отвори някаква дискусийка. Какво мислите?
Стори ми се интересно, пък и може да се отвори някаква дискусийка. Какво мислите?
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: Какво ядем?
В складо миехме наденици и салами във водата дека се сбира от климатиците :ОО
Ъъъ...ми аз си мисля, че всички знаят положението с готовата храна (пък и не само с нея)...да не говорим, че по цял свят е така...
Ако може човек би се хранил само с пържоли и пържени картофи правени от мама(може и някой пресен зеленчук за разнообразие) ...ама икономиката не го позволява
.
Ако може човек би се хранил само с пържоли и пържени картофи правени от мама(може и някой пресен зеленчук за разнообразие) ...ама икономиката не го позволява
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
bradva.com е доста интересен сайт наистина. За съжаление вероятно написаното в този сигнал е вярно. Обаче не навсякъде картинката е такава. Има и изключения, аз например работех 8 месеца в Макдоналдс и трябва да кажа че контролът ( и то вътрешният контрол, не от страна на държавата) е на възможно най-доброто ниво. Вътрешните стандарти, които се спазваха, бяха по-високи от тези, които по принцип са в законодателството на ЕС.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- ivanatora
- Обратна връзка:
Аз пък имам познати във цех на САЧИ, които си купуват кренвирши САЧИ, а това е най-голямата реклама за мен.
Аз пък няма да се замисля, защото колкото и да го мисля - по-хубаво няма да стане.бах мааму, като го прочетох това и вече много сериозно ще се замисля преди да си купя _каквото и да е_ готово.
Предпочитам да не знам как ги правят нещата, въпреки че си имам едно на ум. Предпочитам да съм заблуден, но щастлив
Пък и не всеки втори българин е тръгнал да мре от кофти произведената храна. Ама то така е и по света.. 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
Тъй като се занимавам с туризъм, какво ли не съм виждал? И в ресторант съм работил, и в кухнята съм бил. Принципа е следния - "Първо лапай, после питай"! Щото иначе въобще няма да лапаш. И с риск да се повторя - Ignorance is blessed!
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
- Gοסgle [Bot]
Искам да кажа, че ресторантските и хотелските кухни не правят такива неща. Хигиена има и всичко се мие се ежедневно с индустриални препарати.
Причината е проста - ако такава кухня разпространи салмонела или някаква друга зараза, е много лесно да ги хванат. Ако половината хора в хотела са болни, ясно от къде е заразата - кухнята, ресторанта. И става много лошо, вече подкупи не помагат.
Най общо, получаваш за каквото си платил. Ако купуваш кренвирши за 4 лв, си носиш рисковете.
Най-сигурно е метро, според мен. Всичко го има в големи расфасовки и е прясно.
Причината е проста - ако такава кухня разпространи салмонела или някаква друга зараза, е много лесно да ги хванат. Ако половината хора в хотела са болни, ясно от къде е заразата - кухнята, ресторанта. И става много лошо, вече подкупи не помагат.
Най общо, получаваш за каквото си платил. Ако купуваш кренвирши за 4 лв, си носиш рисковете.
- carevicata
Мммм, домашно е, нали? 
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
това, че г о има в Метро в големи разфасовки, не означава, че е качественоBartelby написа:Искам да кажа, че ресторантските и хотелските кухни не правят такива неща. Хигиена има и всичко се мие се ежедневно с индустриални препарати.
Един съвет - Не си купувайте хляб и всякакви други непакетирани храни от Фантастико !!! За месо да не говорим.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met