Вадят мумията на Ленин от мавзолея за „ремонт”
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мумията на Ленин ще бъде извадена за два месеца от мавзолея на Червения площад в Москва за извършване на рутинни процедури по поддръжката й.
Съхранението на мумията на вожда на световния пролетариат е една от най-строго пазените тайни в света. Според учените, които се занимават с това, ако тялото на Ленин редовно получава необходимите грижи, може да се запази в мавзолея, където лежи от 1924 г., поне още 100 години.
В Русия се води ожесточен обществен спор дали тялото на пролетарския вожд да остане в мраморния си саркофаг или да бъде погребано.
Преди две години руският президент Владимир Путин заяви, че Ленин ще бъде погребан, ако повечето руснаци подкрепят тази идея. Според последните анкети обаче, 64% от руснаците са за оставането на мумията в мавзолея.
Мумията на Ленин ще бъде извадена за два месеца от мавзолея на Червения площад в Москва за извършване на рутинни процедури по поддръжката й.
Съхранението на мумията на вожда на световния пролетариат е една от най-строго пазените тайни в света. Според учените, които се занимават с това, ако тялото на Ленин редовно получава необходимите грижи, може да се запази в мавзолея, където лежи от 1924 г., поне още 100 години.
В Русия се води ожесточен обществен спор дали тялото на пролетарския вожд да остане в мраморния си саркофаг или да бъде погребано.
Преди две години руският президент Владимир Путин заяви, че Ленин ще бъде погребан, ако повечето руснаци подкрепят тази идея. Според последните анкети обаче, 64% от руснаците са за оставането на мумията в мавзолея.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Гиро мекицата
Re: Вадят мумията на Ленин от мавзолея за „ремонт”
интересна новина
-
Vermic
- Обратна връзка:
Гиро мекицата написа:интересна новина
Бих казъл че новината сте е номер 1 за тази година!
Чак пък толкова... но не виждам смисъл да го погребват, защото според мен е интересно да се провери до колко време може наистина да се запази. Тялото му така или иначе е музеен експонат...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
The.Rampage.Rado
Те не я ли "гримират" през година-две.. Аз така знам... Вадят, я чистят я, мажат я, боядисват я после да заприлича на делфините в Природонаучния и обранто в аквариума, че мирише...
Иначе - трябва да си седи там, това е част от тяхната история. И ние нашия мавзолей не трябваше да го срутваме, ама циганина каза и го думнаха... (та дори от 2рия път..
)
Иначе - трябва да си седи там, това е част от тяхната история. И ние нашия мавзолей не трябваше да го срутваме, ама циганина каза и го думнаха... (та дори от 2рия път..
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Varggoth написа:
Ахаха... достоен отговор.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
Varggoth написа:БЛА БЛА БЛА
Обичаш да спамиш
За Ленин не знам, но е сигурно, че Тупак и Хитлер пият кафе на Каваците 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Не знам дали знаете, но това не е тялото на Ленин, тъй като неговото не са успели да го балсамират. Това е тялото на затворник, който много прилича на Ленин и когото са усмъртили, за го изложат в музея.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
Vermic
- Обратна връзка:
Gnumerick написа:Не знам дали знаете, но това не е тялото на Ленин, тъй като неговото не са успели да го балсамират. Това е тялото на затворник, който много прилича на Ленин и когото са усмъртили, за го изложат в музея.
О.о НЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!? НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!
Аз съм чувал, че не съхраняват цялото тяло, а само главата и китките...а и те са доста гримирани и фалшифицирани...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.