S.T.A.L.K.E.R. The Shadow of Chernobyl

Игри за PC
Аватар
carevicata

S.T.A.L.K.E.R. The Shadow of Chernobyl

Мнение от carevicata »

Кво мислите за тая игричка? Освен тва са си я дръпнах ама е на руски, как да си я направа на англ.?От менюто нема опция за език.Ако знаете някакъв мод или нещо друго казвайте... Ще съм благодарен...
Hi!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: S.T.A.L.K.E.R. The Shadow of Chernobyl

Мнение от shub niggurat »

Версията си е на руски и нема оправия ... на такава си попаднал. Намери си просто английската версия ( в замундата я имаше, май ).
джумерки
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Играта като цяло ми се вижда дървена и тъпа, играх я точно половин час и толкова... не се е получило определено.
Аватар
Ba4e_Kiko

Мнение от Ba4e_Kiko »

angelovarna написа:Играта като цяло ми се вижда дървена и тъпа, играх я точно половин час и толкова... не се е получило определено.
Това е една от най-добрите игри излизали напоследък, визирам РС. Предполагам ,че просто не си падаш по игри, които изискват малко от малко четене, познание по английски, и мозъчна активност. Пробвай "Counter-Strike"...
"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Мнение от Arkillion »

Само да попитам какви точно са изискванията на Stalker?
"We are shaped by fate, just as we shape it"-Bonesinger (Warhammer40000 Dawn of war)
Аватар
carevicata

Мнение от carevicata »

Изисквания: P 2 GHz, 512 RAM, Win Xp/Vista-Все пак това са минималните, но наистина малко трудно я подкарвам обаче върви... :)
Hi!
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

Наистина като говорим за PC това е най-добрата PC игра в последните 3 години след Fahrenheit. Интересна история, трудна, невероятна атмосфера, в която се потапяш буквално мигове след като пуснеш играта...

Ех... като стигнеш до реактор и като чуеш Wish Granter-a да ти казва: "Ела при мен, скажи свое желание" (или нещо подобно, не съм учил руски); Билбордовете на руски; Мисиите, които можеш да взимаш от npc -та... Ех... Единственото ми разочарование беше, че няма кооперативка :/.

И не на последно шутъра с едно от най-добрите AI та. Противниците (като изключим зомбитата и мутантите) са УМНИ (пък и другите сталкери - също), ползват много умно всякакви прикрития и много добре действат в групи. Съветвам всеки да я играе... Уникалният и жанр би се харесал на всеки (който може да покрие изискванията...)

На моята машина P4 2.66, 512 ram GeForce FX 5200 играта тръгна на 800х600 на медиум като сложиш switch-a -noprefetch към екзето.

Добър лов другари сталкери.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Публикувай отговор