Историята на Star Craft
Историята на Star Craft
Интересува ме историята на StarCraft. За жалост не съм добър по англииски, така че ако можете да ми дадете линк към превод на български или нещо такова?
Re: Историята на Star Craft
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- bgKommando
- Обратна връзка:
Ако искаш земи StarCraft книгата-"Войната на Либърти".Показва историята от страната на тераните.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
bgcomando написа:Ако искаш земи StarCraft книгата-"Войната на Либърти".Показва историята от страната на тераните.
А да бе а втората е за протосите третата за зергите :Д Много си умен Алми :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- bgKommando
- Обратна връзка:
Аз говоря за първата и нищо не казвам за втората или за третата и не съм Аламинатора.
И първата показва историята от погледа на един репортер-Майкъл Либърти и като я прочетох видях ,че книгата е много сходна с кампанията на тераните от оригиналал.
И първата показва историята от погледа на един репортер-Майкъл Либърти и като я прочетох видях ,че книгата е много сходна с кампанията на тераните от оригиналал.
- bgKommando
- Обратна връзка:
Това може да се превърне в флуд , но ти имаш моята пълна подкрепа зо това ,което правиш.

-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
No
Но не се говори във втората за протосите -.- Аз съм чел и трите книги и ги знам много подробно.
Но не се говори във втората за протосите -.- Аз съм чел и трите книги и ги знам много подробно.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Евала пич. Браво. Хвала на такива като теб !!! Иначе няма проблем. 2-3 седмици са нищо.
Vermic, тогава наистина БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че в първата книга НАИСТИНА се разказва кампанията на тераните от оригиналния Starcraft.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Втората небеше ли за оня артефакт на Кселнага ?Vermic написа:No
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- bgKommando
- Обратна връзка: