Относно играта в новия брой
Относно играта в новия брой
Видях на главната ви страница офертата и въпреки че играта сигурно няма да е кой знае какво, бих се зарибил да си я купя. Въпроса ми е какви са минималните системни изисквания за играта (ако щете ми вярвайте, не можах да ги намеря из нета, пък и не съм добър търсач :Д), защото съм с по-слаб комп и ми е интересно дали ще се прецакам, или не (: И само не ми минавайте с тия "ще тръгне на всеки комп", щото просто няма такава игра

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Dante___
Re: Относно играта в новия брой
Ако тва им е подаръка за ПЪРВИЯ юбилей МНОГО съм разочарован

- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Данте, ти си мухльо. Майка ти кат' си бил малък е била заета свирки да удря на цариградско, та не те е научила на обноски, дееба. Първо, не е казано, че им е подаръка за 10 годишнината. Второ, дори и да е - дееба и педалчето мизерно, за чий хуй ще казваш "много съм разочарован" ? В интерес на истината не знам за к'во ти скачам, но знам, че го заслужаваш, а и освен това постъпката ти си остава педалска . . .
Едит:
а, комплекси избивам вероятно, don't mind me
Данте, копеуе, само на Пратчет недей да ме убиждаш, бе, дееба, да не взема да си срежа вените от ужасТ
Едит:
а, комплекси избивам вероятно, don't mind me
Данте, копеуе, само на Пратчет недей да ме убиждаш, бе, дееба, да не взема да си срежа вените от ужасТ
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Не толкова нападателно, но същата мисъл.Дади написа:Данте, ти си мухльо. Майка ти кат' си бил малък е била заета свирки да удря на цариградско, та не те е научила на обноски, дееба. Първо, не е казано, че им е подаръка за 10 годишнината. Второ, дори и да е - дееба и педалчето мизерно, за чий хуй ще казваш "много съм разочарован" ? В интерес на истината не знам за к'во ти скачам, но знам, че го заслужаваш, а и освен това постъпката ти си остава педалска . . .
Изобщо не беше точно от твоя страна да реагираш така. И не само. Другите, дето мрънкат и те не заслужават ху*й дори. Хайде малко по-учтиво.
Аз примерно няма да си купя играта, от друга страна не си взимам и диска, няма къде да ги събирам, ненужни... И играта не ми харесва изобщо, просто не харесвам рейсъри... Ама се радвам, че предлагат игри и ако всеки месец го правят ще си започна колекцийка
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Nike?
- В момента играе: Carom3D
Ето системните изисквания:
Windows: 98, 2000, ME, XP, Vista
Видео карта: 32MB
Процесор: 1GHz
Памет: 256MB
Хард: 300MB
DirectX 9.1c
Източник: ТУК
Тая игра струва 2,99 ?
Даже немога да намеря скрийнове...
ЕДИТ: Какво ще рече надписа на кутията "Бързи игри #1"?
DirectX 9.1c
Тая игра струва 2,99 ?
Аре минете на ЛС плз -.-
Nike2, мерси за инфото
Сега ще помисля дали да си я взема, или не. Само ме притеснява факта, че в заглавието й е допусната правописна грешка, и може би затова не съм намерил инфо за нея (аз търсех Motocross, а то било MotoRcross)
Nike2, мерси за инфото
Това са системните изисквания, а ако трябва да сме точни за цената на холандския сайт - 5,60 ? с така наречената "опаковка и доставка"Nike2 написа:Ето системните изисквания:
DirectX 9.1c
Тая игра струва 2,99 ?Даже немога да намеря скрийнове...

аа, тея шотове ми харесаха, тъкмо като за пц-то ми :Д Начи ще си я взема все пак 
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Изпуснах първата игра, но втората я взех. Там относно играта. Тая е ненормално невъзможна. Завърших веднъж първи, но по-някакъв изключителен късмет. Тея колите са супер бързи и единственото, което ги забавя е насрещното движение. Мога да избера някой по-кратък път, но по-него се надъня на хиляди неща и накра колата гушва букета. А управлението на колата е друг въпрос. Тя е просто неоправляема. Нямате почти никакви шансове да направите рязък завой. Ако решите да направите скороста на нормална, просто ви иде да вземите най-близкото остро нещо и да се самоубиете. Ако загубите- познайте. Дават някви полицейски коли, който се надънват право в тебе и колата магическо изчезва с надпис "изгубихте парите , респекта, контактите си" . Значи доколкото видях героя умря при сблъсака с полицейската кола. Тогава какво го интересуват парите, контактите и респекта му. След това някъв футболист от екипа на разработчиците се показва. Сякаш иска да каже "Ние не седим цял ден пред компа и правиме игри.. Имаме личен живот" И тогава единствената дума, която ти идва на ум е "What the f**k is this s**t". Но в общи линий не е лоша игра. Нека да кажа нещо хубаво за тази игра да не ме изкарате критик. Значи има няколко мисии. Отключват се с пари спечелени от миналите писти. Колите не са малко, но все пак липсва опция за правене на твоя кола. Графиката не е сред най-добрите, но става. Задобрявам и ще си помисля дали да си взема следващата част. Но за 4 кинта си е добра игра. Не е NFS, но е яка.
П.П. Мислех да пращам това на Саша Бойчевр ама викам да не занимавам човека с глупости.
П.П. Мислех да пращам това на Саша Бойчевр ама викам да не занимавам човека с глупости.