Mortal Kombat Shaolin Monks fatality?
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Mortal Kombat Shaolin Monks fatality?
вчера я получих като подарък от германия и когато реша да направя Fatality ми показва черен екран чува се звук и съответно "FATALITY" ама аз нищо не виждам не знам къде е проблема никъде из опцийте на PS2-ката или играта няма подобно нещо???? 
DEATH IS ONLY THE BEGINING
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Mortal Kombat Shaolin Monks fatality?
Ъъъ.. да не ти е цензурирана ? :Д Виж нещо опциите или из нета да показва как се маха цензура на кръв и гор и некви такива.. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Re: Mortal Kombat Shaolin Monks fatality?
ами никъде в играта не видях опция за кръв и тн. иначе като си ги бия има кървищаThe Chameleon написа:Ъъъ.. да не ти е цензурирана ? :Д Виж нещо опциите или из нета да показва как се маха цензура на кръв и гор и некви такива..
а обложката е на немски и не го вдявам много ама май не пише подобно нещо......
edit: мдаа като за подарък съм прецакан разбрах че немската версия е цензурирана...даже в началното филмче където Reptile загризва главата на Cage няма кръв а Sub-zero като извади гръбнака на оня се дава замъглено бахтииии ужаса
DEATH IS ONLY THE BEGINING