Емулатор?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Fenrir

Емулатор?

Мнение от Fenrir »

Така,сигурно ще отнеса доста подигравки за този въпрос,но както и да е.
Та.....що е емулатор?Имам само най-бегла представа,може ли някой да ми обясни?И,ако ще ми давате линкове, гледайте,ако може описанията в ,посочения от вас сайт, да са на по-достъпен език.
И това чудо го теглиш от интернет ли,що ли?Ако е така,може ли да си сваля,примерно,емулатор за Halo 3?
Благодаря предварително. :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?

Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Sentry

Re: Емулатор?

Мнение от Sentry »

Emulator е нещо(програма), което кара една платформа да се държи като друга, примерно компютър да се държи като конзола.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emulator - Статия в wiki
http://www.emulator-zone.com/ - най-големия сайт за емулация
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
B.L.

Мнение от B.L. »

Odin написа:...емулатор за Halo 3?

няма нормално работещи емулатори за некст ген конзоли, ако и изобщо има някакви :wink:
Изображение

Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

бат Гиро написа:hahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaahahahahahahaaahahahhaahah

трябваше да се направя на интересен

Ахаха, човек, само като си помисля, колко тъпашки мнения беше направил с предния акаунт, докато стигнеш онази бройка постове.. сега и с този наново... :lol:

Поне да имаше рангове, да те еба.
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
бат Гиро

Мнение от бат Гиро »

ами май не мога да влизам със стария акаунт защото има проблем че името е на кирилица,но се надявам да могат да оправят проблема
несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
Публикувай отговор