Имам предложение
-
Пешо фитнеса
Имам предложение
Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз бих те посъветвал да внимаваш какво говориш и да се осведомяваш преди да говориш лошо за дадена група хора.И какво имаш предвид под "прокажна" музика?Какво искаш,всички да надуеме чалгата и да въртим гъзовете?Всеки има право да слуша каквото си иска.
Аз казах!Нау би гон!
Аз казах!Нау би гон!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Re: Имам предложение
Пешо фитнеса написа:Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.
Аз да ти еба майката на теб.
Ти не знаеш ли, че един човек може едновременно да слуша метъл и да дига щанги ?
- Wile E. C.
Пешо фитнеса написа:...младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките.
След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре...
Впечатлен съм как направи връзката между пейките, бирата и наркотиците.
Логиката ти е на истински фитнес. Те ти казваха, че анаболите увреждат мозъчната ти клетка, ама кой да слуша.
И да, човек може да слуша Manowar и да блъска. Възвисяващо е.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Знам,идеята ми беше,че да определя някой като "наркоман",само защото е пънкар или метъл...
Друг е въпросът,че не всеки може да си позвои да ходи на фитнес(не говоря само за пари-хората нямат време) или просто намира по-добър начин за прекарване на времето.Аз тренирам баскет,но това ми изяжда по-голямата част от свободното време.
Друг е въпросът,че не всеки може да си позвои да ходи на фитнес(не говоря само за пари-хората нямат време) или просто намира по-добър начин за прекарване на времето.Аз тренирам баскет,но това ми изяжда по-голямата част от свободното време.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Естествено даже е много често срещано явление тъй като и 2те са следствия от комплекситеPentagram написа:
Аз да ти еба майката на теб.
Ти не знаеш ли, че един човек може едновременно да слуша метъл и да дига щанги ?
- Wile E. C.
Jorix написа:Естествено даже е много често срещано явление тъй като и 2те са следствия от комплексите
Може би си прав, но има един начин да разбереш със сигурност: Иди в кварталната зала (фитнес зала) и попитай на висок глас дали наистина хората ходят на фитнес защото са комплексари?
Направи го, моля те! Само така ще разбереш истината.
Пешо фитнеса написа:Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.
Аз имам още по-добро предложение-барай меча.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Пешо фитнеса написа:Иам много млади хора
Имаш или Ядеш много млади хора?
I'm busy, okay? I'm busy!
Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.
Ти идиот ли си?

Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Пешо фитнеса написа:Имам предложение.
Имай си.Кой ли те слуша пък теб....?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Бате зими се скрии щото личи колко си задръстен. Че скейта не е ли спорт бе калъф. А "прокажната" музика си нямаш на представа колко тряя си счупиш пръстите от свирене за да се научиш да я свириш, а не като тъпата ти чалга дет секи може да я направи , просто тряя да открадне турска , сръбска или гръцка мелодия и да измисли текст по нея. Тва че си се комплексирал понеже Рони Колман има по големи баници от тебе не значи че тряя да префърляш комплексите си и на нас , тъпако.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета