Имам предложение

Нещата от живота
Пешо фитнеса

Имам предложение

Мнение от Пешо фитнеса »

Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Аз бих те посъветвал да внимаваш какво говориш и да се осведомяваш преди да говориш лошо за дадена група хора.И какво имаш предвид под "прокажна" музика?Какво искаш,всички да надуеме чалгата и да въртим гъзовете?Всеки има право да слуша каквото си иска.
Аз казах!Нау би гон!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Музиката няма нищо общо ...
:flipFinger:
Аватар
Kompoth

Re: Имам предложение

Мнение от Kompoth »

Пешо фитнеса написа:Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.

Аз да ти еба майката на теб.
Ти не знаеш ли, че един човек може едновременно да слуша метъл и да дига щанги ?
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Пешо фитнеса написа:...младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките.
След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре...

Впечатлен съм как направи връзката между пейките, бирата и наркотиците.
Логиката ти е на истински фитнес. Те ти казваха, че анаболите увреждат мозъчната ти клетка, ама кой да слуша.

И да, човек може да слуша Manowar и да блъска. Възвисяващо е.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Знам,идеята ми беше,че да определя някой като "наркоман",само защото е пънкар или метъл...
Друг е въпросът,че не всеки може да си позвои да ходи на фитнес(не говоря само за пари-хората нямат време) или просто намира по-добър начин за прекарване на времето.Аз тренирам баскет,но това ми изяжда по-голямата част от свободното време.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Pentagram написа:
Аз да ти еба майката на теб.
Ти не знаеш ли, че един човек може едновременно да слуша метъл и да дига щанги ?
Естествено даже е много често срещано явление тъй като и 2те са следствия от комплексите
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Jorix написа:Естествено даже е много често срещано явление тъй като и 2те са следствия от комплексите

Може би си прав, но има един начин да разбереш със сигурност: Иди в кварталната зала (фитнес зала) и попитай на висок глас дали наистина хората ходят на фитнес защото са комплексари?
Направи го, моля те! Само така ще разбереш истината.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Интересното е, че повечето наистина блъскат заради кмплекси...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Чукопад

Мнение от Чукопад »

Пешо фитнеса написа:Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.

Аз имам още по-добро предложение-барай меча.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

И влизат в интернет, спазват диети, тунинговат коли, носят слънчеви очила............................ заради комплекси. Дрън чи пляс :roll: :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

И аз имам преложение за теб - застреляй се, майка ти проста, боклук.
Kuutamo hasta vittu perkele.
botlik3

Мнение от botlik3 »

Sirius написа:Музиката няма нищо общо ...

Така ще кажеш ти... всички знаем какво слушаш :lol:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Скейтърите? Ние пък кво общо имаме с другите описани :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Пешо фитнеса написа:Иам много млади хора

Имаш или Ядеш много млади хора? :roll:
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Nimrod

Мнение от Nimrod »

Значи вие тук сте съвестни младежи и искам да споделя с вас моята идея. Иам много млади хора, които посещават фитнес залите редовно или спортуват някой спорт, но има деца подражаващи на метълите, пънкарите и скейтърите. Тази част от младежта се радваля слушайки прокажна музика, пиейки бира и висейки по пейките. След няколко години тези деца ще са превърнат в наркомани, а това не е добре. Идеята ми е да агетираме фитнеса и да го прочистим парковете от метълската сган.

Ти идиот ли си? :roll: Явно Да.само човек който мрази метъла(чалгар или циганин :lol: ) би стигнал до толкова тъп извод :evil:
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Пешо фитнеса написа:Имам предложение.

Имай си.Кой ли те слуша пък теб....? :roll:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Trivium

Мнение от Trivium »

Бате зими се скрии щото личи колко си задръстен. Че скейта не е ли спорт бе калъф. А "прокажната" музика си нямаш на представа колко тряя си счупиш пръстите от свирене за да се научиш да я свириш, а не като тъпата ти чалга дет секи може да я направи , просто тряя да открадне турска , сръбска или гръцка мелодия и да измисли текст по нея. Тва че си се комплексирал понеже Рони Колман има по големи баници от тебе не значи че тряя да префърляш комплексите си и на нас , тъпако.
Аватар
ass

Мнение от ass »

пич ти в женски ли тринираш, в нашия си пуслкат главно метъл...пък идеята да правим яки наркомани не ми харесва...
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

тфа да седнеш да ебаваш целия форум още бачкало

ай уондър хус да смартас дис тайм :)
остарехме
Публикувай отговор