Търся книгата.....
-
- Обратна връзка:
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Vermic, кат си от Русе, ше ми кажеш ли къде мога да си намеря 6-тата книга за Уаркрафт - Разцеплението
Таман изчетох 4-тата, почвам 5-тата и ще е жалко ако изпусна нишката...надявам се ме разбираш 

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
R@Z0R написа:Vermic, кат си от Русе, ше ми кажеш ли къде мога да си намеря 6-тата книга за Уаркрафт - РазцеплениетоТаман изчетох 4-тата, почвам 5-тата и ще е жалко ако изпусна нишката...надявам се ме разбираш
Значи ако я няма в Пингвините като книга кажи там на човек от техния персонал който са на касата дали имат книгата и ако я нямат те ще я поръчат сте ти вземат номера на телефона и когато пристигне сте ти пратят смс ти плащаш само цената на книгата без доставка и други глупости.Защото съм сигорен че посления път когато ходих я нямаше.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
А някой Врачанин да знае къде мога да си намеря книгите уаркрафт/диабло/старкрафт или евентуално песен за огън и лед? Купих си 3 от една сергийка поркай книжарница 'АБВ' преди години, наскоро пообиколих, но не намерих никъде 

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
sagara-kun написа:А някой Врачанин да знае къде мога да си намеря книгите уаркрафт/диабло/старкрафт или евентуално песен за огън и лед? Купих си 3 от една сергийка поркай книжарница 'АБВ' преди години, наскоро пообиколих, но не намерих никъде
Значи всяка книжарница трябва да има функцията да поръчва книги от софия и да ги прода следователно казваш на продавачката ако могат да заредят еди коя си книги и те трябва да го направят ако не търсиш служби за защита на потребителите ходиш по съдебни дела дават те по телевизията и тн.Но много се увлякох :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There