Мотах си се из Ю-тюба и попаднах на американски варянт на "Това го знае всяко хлапе". Останах изключително очуден след това, което видях и се питам дали това е пародия или въпросната девойка е толкова РЯДКО тъпа. Интеренсо ми е да видя други мнения
[fun] Това го знае всяко хлапе
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
[fun] Това го знае всяко хлапе
http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0
Мотах си се из Ю-тюба и попаднах на американски варянт на "Това го знае всяко хлапе". Останах изключително очуден след това, което видях и се питам дали това е пародия или въпросната девойка е толкова РЯДКО тъпа. Интеренсо ми е да видя други мнения
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
- SneakyDude
- Обратна връзка:
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
- bgKommando
- Обратна връзка:
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
- Wile E. C.
- bgKommando
- Обратна връзка:
- bgKommando
- Обратна връзка:
Wile E. C. написа:По какъв начин бъдещето на един американец зависи от знанието за Будапеща?
Все едно да питаш средния българин която е столицата на Фолкландските острови или на колко официални езика е се произнася името на ЮАР. Това ще ти помогне ли в живота? Ами, не.
да ама да не знае ,че ЕВРОПА Е КОНТИНЕТ е прекалено
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- Canis Lupus
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Wile E. C. написа:По какъв начин бъдещето на един американец зависи от знанието за Будапеща?
Все едно да питаш средния българин която е столицата на Фолкландските острови или на колко официални езика е се произнася името на ЮАР. Това ще ти помогне ли в живота? Ами, не.
Бе кой ти говори за бъдещето бе... Едно време хората не са знаели, че има друг континент освен техния си, но са живяли, нали? Бъдеще си имат тия, не е там въпроса ... Взимат по не знам си колко хиляди долара , живеят си без да им дреме на оная работа колко са прости и всичко си им е на 6. Просто самата ситуация е абсурдна.
джумерки