Новия брой
Новия брой
Ъпдейтнете си сайта де, друг път и някоя новина пускате преди излизането на броя, сега нито новина, нито ъпдейт на сайта 
- Гиро мекицата
- boskobosia
- Обратна връзка:
- Wile E. C.
Само при теб е така, споко. Повечето хора (всички?) отдавна са си сложили 1-2 пакета кодеци за да могат да гледат филми. Единствено глупавите комплексари нямат xvid. Говорим за тези, които избиват комплекси за малоценност по форумите. Което показва че са прави да имат комплекс за малоценност. Те наистина са малоценни, щом не могат да си инсталират стандартните кодеци.fabric написа:добре ве хора диска ми е преебан от всекъде
1. пускам хитман траилъра изобщо нема никво видео
2.пускам друг траилър за него ми търси кодеци и ми дава само звук
само при мен ли е така
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
-
Der Meister
- Обратна връзка:
На мен пък един от трейлърите не ми работеше ама не да няма звук а изобщо не щеше да тръгне, а на тоя на Devil May Cry нещо беше преебан звука.fabric написа:добре ве хора диска ми е преебан от всекъде
само при мен ли е така
Сигурно е, че всички трейлъри работят.fabric написа:добре ве хора диска ми е преебан от всекъде
само при мен ли е така
Моят съвет е да инсталирате само два основни кодека:
1. XviD 1.1.3: http://www.videohelp.com/tools/XviD_Codec
2. AC3Filter 1.46: http://ac3filter.net/project/1/releases
Също така е много удобен и VLC media player ( http://www.videolan.org/vlc/ ), поддържа адски много аудио и видео формати.
Имайте предвид, че колкото повече кодеци инсталирате на компа, толкова по-голяма става бозата! Също така новият DivX 6.x и нагоре е доста бъгаво животно, опитва се да плейва и XviD файлове, но не винаги успява.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Адски много игри има тука, бре. Дойде декември, тия изсипаха дееба и загалвията
Брой с хубави игри няма как да е лош. Само жълтите статийки са малко по-слаби от обикновено, но ще го преживеем ;-р
Само че! Я продължавам да си чакам статия "Хардуер за начинаещи"
Само на мен ли ми се струва, че това би било убер полезно - едно разяснение в две или три страници на тема какво точно има в компютъра, какво аджеба прави и по какви параметри се сравнява с останалите си братчета. : -)
Освен това - статия за производителите и разпространителите на игри. Особено сега, като свършат празниците и компаниите се отдадат на изтрезняване ще има място за запълване в списанието, защо не с такива поучителни статии, разкриващи еволюцията на някои студия от гаражни фирми до убер корпорации. : - )
Друго предложение - недейте да пишете само разпространител на играта, слагайте и самия производител. Струва ми се, че той е по-важен ;-р
И за всяка игра ако има едно поленце - "Ако това ви харесва, опитайте и "това заглавие", "както и това" "
За сега - толкоз'
Keep up teh good work 
Брой с хубави игри няма как да е лош. Само жълтите статийки са малко по-слаби от обикновено, но ще го преживеем ;-р
Само че! Я продължавам да си чакам статия "Хардуер за начинаещи"
Освен това - статия за производителите и разпространителите на игри. Особено сега, като свършат празниците и компаниите се отдадат на изтрезняване ще има място за запълване в списанието, защо не с такива поучителни статии, разкриващи еволюцията на някои студия от гаражни фирми до убер корпорации. : - )
Друго предложение - недейте да пишете само разпространител на играта, слагайте и самия производител. Струва ми се, че той е по-важен ;-р
И за всяка игра ако има едно поленце - "Ако това ви харесва, опитайте и "това заглавие", "както и това" "
За сега - толкоз'
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
ДА! Върнете "Залата на славата" !!!!!!!111!!!1!!!Освен това - статия за производителите и разпространителите на игри. Особено сега, като свършат празниците и компаниите се отдадат на изтрезняване ще има място за запълване в списанието, защо не с такива поучителни статии, разкриващи еволюцията на някои студия от гаражни фирми до убер корпорации. : - )
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Makedonski
- В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
- Обратна връзка:
Новия брой наистина е един от най-силните за годината.И е логично с оглед на празниците и закономерните примиери на игрите точно по тоя повод.
Crysis,COD4,Helgate:london,Gears of war,Тimeshift...все тупалки!
Няма обаче рубриката "Преди три години",а ми беше интересно на фона на тия игри предшествениците,как щяха да бъдат съпоставени.
В последно време редовно излизат филми,правени/вдъхновени по игри(и обратното) и не е лошо да се пише по ред,два и за тая насока в гейм/филмовата индустрия.Ест. без да се прекалява.То така и така списанието доби и доста лайфстайл насоченост.
Но е глупаво да се слага това недоразумение на корицата в горния десен ъгъл-92 страници.Не за друго,ама тая добавка е отишла само и единствено за реклами.За нелепия Hard Trusk-цели 2 страници.Ако някой ден в необозримо бъдеще най-сетне PC Mania,чукне заветните 100 страници...това вече ще е повод.
И моето писмо е публикувано(първото и най-дългото),че и удостоено с отговор от Г-н Бойчев.Все си мислих,че можеше да се вникне малко повече в посланието,а не на принципа:'едно си знае,едно си бае".
Поздрави...
Crysis,COD4,Helgate:london,Gears of war,Тimeshift...все тупалки!
Няма обаче рубриката "Преди три години",а ми беше интересно на фона на тия игри предшествениците,как щяха да бъдат съпоставени.
В последно време редовно излизат филми,правени/вдъхновени по игри(и обратното) и не е лошо да се пише по ред,два и за тая насока в гейм/филмовата индустрия.Ест. без да се прекалява.То така и така списанието доби и доста лайфстайл насоченост.
Но е глупаво да се слага това недоразумение на корицата в горния десен ъгъл-92 страници.Не за друго,ама тая добавка е отишла само и единствено за реклами.За нелепия Hard Trusk-цели 2 страници.Ако някой ден в необозримо бъдеще най-сетне PC Mania,чукне заветните 100 страници...това вече ще е повод.
И моето писмо е публикувано(първото и най-дългото),че и удостоено с отговор от Г-н Бойчев.Все си мислих,че можеше да се вникне малко повече в посланието,а не на принципа:'едно си знае,едно си бае".
Поздрави...
- shantararam
- Обратна връзка:
Гоусте, двд-то е в мен, обаче нямам на какво да го отворя..
Но по надписите на самия диск не виждам нищо интересно, ако ме разбираш.. :/
Иначе за броя - липсва ми интернет рубриката
Винаги са страшно интересни тези статии.
Харесва ми идеята за тема на броя
Това с тестовете е често използвана практика и се радвам, че и вие се сетихте да го направите 
Иначе за броя - липсва ми интернет рубриката
Харесва ми идеята за тема на броя
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- shantararam
- Обратна връзка:
Амиии, беше ми обещано филмчето ми да го има в двд-то за коледния брой, че искам да знам струва ли си да си давам парите още за тва списание, или все пак си държат на думатаPzy написа:Гоусте, двд-то е в мен, обаче нямам на какво да го отворя..
Иначе за броя - липсва ми интернет рубрикатаВинаги са страшно интересни тези статии.
Харесва ми идеята за тема на брояТова с тестовете е често използвана практика и се радвам, че и вие се сетихте да го направите