Честит Рожден Ден на Nocturno.
-
- Обратна връзка:
Честит Рожден Ден на Nocturno.
Да ти е честито , деба и изрода. С всяка година затъваш още по-дълбоко и работата става все по-сериозна, но най-накрая ще му дойде момента. Учи, здраво, ей...
Желая ти всички онези неща, които ще са ти нужни да преплуваш най-дълбокия океан и да изкачиш най-високия връх. НИКОГА не се отказвай и вярвай ( в това, което казва сърцето ти ).
Напред! и каквото китара покаже.
Forward into this battle
that no one can win
Labyrinth trench on torn land
Sin origin, sin driven
I am of pride and contempt
A crossfire volunteer
Laughing while my world gets trampled
Life is just a shadow of death.
Желая ти всички онези неща, които ще са ти нужни да преплуваш най-дълбокия океан и да изкачиш най-високия връх. НИКОГА не се отказвай и вярвай ( в това, което казва сърцето ти ).
Напред! и каквото китара покаже.
Forward into this battle
that no one can win
Labyrinth trench on torn land
Sin origin, sin driven
I am of pride and contempt
A crossfire volunteer
Laughing while my world gets trampled
Life is just a shadow of death.
-
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:

( админе не ми слагай предупреждение за безсмислен пост, за някои е безсмислен, за него не е . :Д )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- VincebusEruptum
-
- В момента играе: на бизнесчета
- bgKommando
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Дъ хел, как исках аз да я пусна тая тема. :/
Честит рожден ден, зрелостнико. ^^ Пожелавам ти мостче и къщурка на някоя неземно красива поляна, с огън, горски плодове, ракия, челяд ен' стъфф и най-вече - послушна и вярна мома, която да те обича изключително много. Пожелавам ти живот-приказка. (: И да учиш много, после да те приемат (в София, майната му на Шумен ^^), както и да гледаш по-весело на нещата. (: Обичам те умопомрачително много, бате Нокти. ^^
Наздраве. (:
Честит рожден ден, зрелостнико. ^^ Пожелавам ти мостче и къщурка на някоя неземно красива поляна, с огън, горски плодове, ракия, челяд ен' стъфф и най-вече - послушна и вярна мома, която да те обича изключително много. Пожелавам ти живот-приказка. (: И да учиш много, после да те приемат (в София, майната му на Шумен ^^), както и да гледаш по-весело на нещата. (: Обичам те умопомрачително много, бате Нокти. ^^

стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.