Internet Explorer & Mozila?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Internet Explorer & Mozila?
Днес си инсталнах 7-ма версия на Internet Explorer,еми какво да кажя от моя приятел Хамелеона съм гледал Mozila и сега не намирам разлики освен в дизайна.Преди някои букви ми се виждаха прекалено тънки а сега са леко удебелени на разни сайтове както бях забелязал и при Mozila.И навсичкото отгоре и това,че с един експлорър можеш да разгледаш над 1 сат тоест като на Мозила.
За мене няма разлика?!?!Бих искал някой да разясни какви са разликите?Защото за мене Майкрософт просто са вземали с кофите от Мозила.
За мене няма разлика?!?!Бих искал някой да разясни какви са разликите?Защото за мене Майкрософт просто са вземали с кофите от Мозила.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
TheNightmare
Тва заслужава почетно място в бисерите на форумаDJ Blue fly написа:Ооо mozilla рлз.Те имат и Mozilla Thuderbird.Нещо като abv.bg
Иначе в IE7 има интересни неща и не е за подценяване по функционалност, но всичко това до излизане на Firefox 3 щото с това темпо дето M$ пускат нови версии вобще не могат да се мерят с Mozilla.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Една от основните разлики е в сигурността. Понеже ИЕ е част от ядрото на ОС-а, последния става доста уязвим към атаки идващи през ИЕ. Докато ако ползваш друг браузър ОС-а е по-защитен, понеже това е съвсем отделно приложение. Не съм наясно как точно работят нещата, но си е факт.
п.п. Опера рулЗ!
п.п. Опера рулЗ!
Never save anything for the swim back!