Готик

Игри за PC
Аватар
Tifon

Готик

Мнение от Tifon »

Искам да попитам ако някой има играта Готик да ми каже как мога да се присъединя към някой лагер :?:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми кажи ми към кой лагер искаш да се присъединиш и ще ти кажа каквото си спомням
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Ако може да стана гард от олд камп!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

С тея беше най-трудно.Еми говори с оня дето седи пред главната порта и тои ще ти даде куест да помагаш на хората около замъка.После почни да обикаляш стената и говори със всички.Върши им услуги и като свършиш достатъчно,ще те приемат.Тва помня
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Много мерси а ще ми кажеш ли и за другите лагери щото не знам дали ще се справя ако не на халствам :roll:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми ще ти кажа квото помня (все пак съм я играл преди няколко години) Новия лагер беха наи лесни.Просто потърси,има един от тях във стария лагер (забравих му името но е облечен в сива кожена броня тая типичната на наемниците).Кажи му да те заведе до новия лагер и там като те заведе ще ти даде един пръстен.Занеси пръстена на тоя дето е шеф там и после ще трябва да свършиш още 2-3 задачки и си готов.А за тея сектантите честно казано не помня :? Отиди там в блатото и разпитай.
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Много ти благодаря!!!
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

I'm busy, okay? I'm busy!
gando

Мнение от gando »

Ако може някой да ми каже от къде да си изтегля Готик 2 и как да го запиша :?: :?:
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

gando написа:Ако може някой да ми каже от къде да си изтегля Готик 2 и как да го запиша :?: :?:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... sc&start=0
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Jorix написа:Еми ще ти кажа квото помня (все пак съм я играл преди няколко години) Новия лагер беха наи лесни.Просто потърси,има един от тях във стария лагер (забравих му името но е облечен в сива кожена броня тая типичната на наемниците).Кажи му да те заведе до новия лагер и там като те заведе ще ти даде един пръстен.Занеси пръстена на тоя дето е шеф там и после ще трябва да свършиш още 2-3 задачки и си готов.А за тея сектантите честно казано не помня :? Отиди там в блатото и разпитай.
Само че във стария лагер има самои двама единия се бие във арената а другия който мисля че е моя човек може само да разменя наща ти как си накара да те заведе?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Начи мисля че първо трябва да идеш при Thorus.Той ще ти даде куест да го изгониш тоя Мордраг.После отиваш при Мордраг и му казваш да те заведе в новия лагер
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Аз изпълних тоя куест само че вместо да го изгоня го убих. Явно съм азбрал погрешно. Пак мерси ще опитам сега!
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Стана отидох при мордраг казах му заведе ме в лагера одидох при ларес и ми даде мисия много благодаря!!!
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Даде ми една мисия да взема 4000 ор или да взема weed от един Bal Isidro аз го намерих ама нямаше никакъв ор само weed взех weed и отидох при Lares да му ги дам ама не мога.И се извинявам че пак питам :oops: :oops: :oops:
gando

Мнение от gando »

дайте ми крак за Gothic2 :shock:
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

В gamecopyworld.com има
I'm busy, okay? I'm busy!
gando

Мнение от gando »

Много мерси! :thumbup:
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

http://www.gameburnworld.com/gp/gamefix ... tion.shtml мисля че и от тук ще стана!!!
Аватар
Tifon

Мнение от Tifon »

Може ли да питам Jorix дали си спомня от къде е взел една магия за приспиване :?:
Публикувай отговор