Проблем с двд.
- Дръвник
- Обратна връзка:
Проблем с двд.
Двдто ми напоследък ми прави номера.Не ще да чете дисковете от PC-mania.Всичко друго чете само тях не.Някаква идея какъв да е проблема?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Както каза Spi9er ако преди ги е чело, значи проблема е в DVD - ROM. На мене старото ми правеше такива номера: един път го чете после не, после пак го чете, след това не
Абе работата си беше чисто ТОТО 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
ROONEY написа:Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????
А сети ли се когато създаваш сесия на нерото горе в лявото ъгълче от CD да го смениш на DVD?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Existence написа:ROONEY написа:Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????
А сети ли се когато създаваш сесия на нерото горе в лявото ъгълче от CD да го смениш на DVD?
NeW PC - NoVeMbEr!
Да разбира смених го на ДВД итн.Пробвах да запиша диск и със уиндоуската програма пак същата работа.По скоро въпроса ми визира дали ДВД-то ми чете ДВД+RW,пробвал съм само с тези дискове и също така пробвах тези дискове на друг комп вървят безупречно.Най вероятно е от мойто ДВД,а дали е възможно да не може да записва DVD+RW а същевременно да може DVD-RW дискове???
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Зарежи книгата в която ти пише кое как... я влезни в сайта на производителя (ако има такъв) и си потърси информация за това кои дискове сработват с твоето устройство и кои не..!
Това твойто е доста странен проблем... а до колкото разбрах, не можеш и да записваш други двд-та или ? Можеш ли да запишеш ДВД - Р, или ДВД + Р!? Да не би да не можеш да записваш само рерайтъбъл ...
Това твойто е доста странен проблем... а до колкото разбрах, не можеш и да записваш други двд-та или ? Можеш ли да запишеш ДВД - Р, или ДВД + Р!? Да не би да не можеш да записваш само рерайтъбъл ...
NeW PC - NoVeMbEr!