Проблем с двд.

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Проблем с двд.

Мнение от Дръвник »

Двдто ми напоследък ми прави номера.Не ще да чете дисковете от PC-mania.Всичко друго чете само тях не.Някаква идея какъв да е проблема?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

Ако преди ги е чело, а сега не ... да си ги понадраскал нещо ?
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Както каза Spi9er ако преди ги е чело, значи проблема е в DVD - ROM. На мене старото ми правеше такива номера: един път го чете после не, после пак го чете, след това не :lol: Абе работата си беше чисто ТОТО :P
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Трябва да го отворя и да видя.
a.k.a. bobakin
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

С коя версия на Неро записваш ? Пробвай да свалиш 7мицата примерно! Или деинсталираи и после инсталираи отново да не би пък нещо да се е умазало... Няма логика просто! А може и самата ти ДВД писачка да дава проблем... :?
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Възможно е да пише само сидита.Колкото до моя проблем...Почистих четеца и се оправи.
a.k.a. bobakin
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

ROONEY написа:Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????

А сети ли се когато създаваш сесия на нерото горе в лявото ъгълче от CD да го смениш на DVD?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

Existence написа:
ROONEY написа:Ммм да и аз имам езно проблемче със DVD записвачката ми и реших да не правя нова тема а направо тука да поствам.Та DVD-то е с Компютъра(Хюндай) и в картата пише DVD+RW RW-RW DL и имам 20 диска DVD+RW всеки път когато пробвам да записвам на тях още първата секунда неро забива и нищо не зарежда.От къде може да идва проблема CD нормално си записва.А досега не съм записвал DVD дискове ??????

А сети ли се когато създаваш сесия на нерото горе в лявото ъгълче от CD да го смениш на DVD?

:lol: :lol: :lol: Добър въпрос.... :lol: :lol: :lol:
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Да разбира смених го на ДВД итн.Пробвах да запиша диск и със уиндоуската програма пак същата работа.По скоро въпроса ми визира дали ДВД-то ми чете ДВД+RW,пробвал съм само с тези дискове и също така пробвах тези дискове на друг комп вървят безупречно.Най вероятно е от мойто ДВД,а дали е възможно да не може да записва DVD+RW а същевременно да може DVD-RW дискове???
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

Зарежи книгата в която ти пише кое как... я влезни в сайта на производителя (ако има такъв) и си потърси информация за това кои дискове сработват с твоето устройство и кои не..!
Това твойто е доста странен проблем... а до колкото разбрах, не можеш и да записваш други двд-та или ? Можеш ли да запишеш ДВД - Р, или ДВД + Р!? Да не би да не можеш да записваш само рерайтъбъл ... :?:
NeW PC - NoVeMbEr!
Аватар
TengaM™
В момента играе: Каквото падне....
Обратна връзка:

Мнение от TengaM™ »

Преинсталирай си Windows-a!
|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
Аватар
Spi9er
Обратна връзка:

Мнение от Spi9er »

TengaM™ написа:Преинсталирай си Windows-a!

Това в най - краен случай, го давай като опция де... :lol: :wink:
NeW PC - NoVeMbEr!
Публикувай отговор