http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134667
4 страници за 1 час
Give us time, for we are only humans.Rensing написа:4 страници за 1 часТова и тука май не е ставало?
Благия Меч написа:един Юда
Аз играя The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay. Доста по-забавно от това да флудиш в някой форум...Благия Меч написа:А ти?<GLaDiaToR> написа:нямате ли си други занимания

Хах... да бе...Rensing написа:4 страници за 1 часТова и тука май не е ставало?
Прав си, вече ще влизам у тийн форумово и ще се учаBadgerBadgerBadger написа:Абе знаете ли, че теенпроблем е за хора със сексуален живот, не за такива като вас.
Като сте толкова отворени, ходете да пишете в темата им "с колко човека сте го правили?", ама да знаете че "с николко, ама знам един батко който го е правил" не е добър отговор. "правил го и с дясната и с лявата ръка!" също не става.
![]()
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Ан тъй, чикори 4евър.Stormy Sky написа:Прав си, вече ще влизам у тийн форумово и ще се учаBadgerBadgerBadger написа:Абе знаете ли, че теенпроблем е за хора със сексуален живот, не за такива като вас.
Като сте толкова отворени, ходете да пишете в темата им "с колко човека сте го правили?", ама да знаете че "с николко, ама знам един батко който го е правил" не е добър отговор. "правил го и с дясната и с лявата ръка!" също не става.
![]()
Откъде си си я дръпнал, че да тръгва О.о.О<GLaDiaToR> написа:Аз играя The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay. Доста по-забавно от това да флудиш в някой форум...Благия Меч написа:А ти?<GLaDiaToR> написа:нямате ли си други занимания
Ха-ха, ти каза една голяма истинаBG-GeorGi написа:Наистина не мога да ви разбера защо го спамвате този форум. Аз лично никога не съм писъл там но някой път съм го чел и просто някои хора наистина имат нужда от помощ и там я получават.
Защо изобщо го правите? Ебаси колко сте малоумни...