Препоръчайте ми някое добро RPG
Препоръчайте ми някое добро RPG
Без Diablo 2 и да тръгва на Cpu:800 Mhz,Ram:256,Video:NVIDIA Geforce FX5200
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Diablo 1,Sacred,Fallout 1,Fallout 2,Baldur's Gate,Planescape Torment.
П.П.Аз от тези съм играл само първите две,ама съм чувал,че другите са класически и затова ти ги предлагам.
П.П.Аз от тези съм играл само първите две,ама съм чувал,че другите са класически и затова ти ги предлагам.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Първите 2 Готика ще тръгнат, един приятел играеше и двойката на 400 мхц ...
Арканум също е попадение, пробвай и с Evil Islands ( яко олд скуул, едва ли ще се хареса на някой след толкова много години :р ) , Morrowind , Temple of Elemental Evil , Fallout ( която и да е версия ) , Vampire The Masquerade ( първия ) и т.н.
Арканум също е попадение, пробвай и с Evil Islands ( яко олд скуул, едва ли ще се хареса на някой след толкова много години :р ) , Morrowind , Temple of Elemental Evil , Fallout ( която и да е версия ) , Vampire The Masquerade ( първия ) и т.н.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Silver, Dark Stone, Gothic 1, Revenant, Septerra Core, Final Fantasy 7, Final Fantasy 8, Planescape Torment, Might And Magic(по 1-2 за всички вкусове)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Защо съм запомнил ТоЕЕ като тежка игра..ПОГРОМ написа:Първите 2 Готика ще тръгнат, един приятел играеше и двойката на 400 мхц ...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Тежка, бъгава, безмилостно яка... игра на Troika Games все пакThe Chameleon написа:Защо съм запомнил ТоЕЕ като тежка игра..ПОГРОМ написа:Първите 2 Готика ще тръгнат, един приятел играеше и двойката на 400 мхц ...
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth