TheGreenKRS написа:Хм, нито в Пулсар, нито в Get.bg предлагат заглавията Halo и Halo 2
Ами като си толкова голям фен и я искаш оригиналка защо не си я поръчаш от от някой чуждестранен сайт като ebay и чрез доставка по fedex или другият вариан си чакаий да дойде в България след месец два
TheGreenKRS написа:Хм, нито в Пулсар, нито в Get.bg предлагат заглавията Halo и Halo 2
Ами като си толкова голям фен и я искаш оригиналка защо не си я поръчаш от от някой чуждестранен сайт като ebay и чрез доставка по fedex или другият вариан си чакаий да дойде в България след месец два
В ебей има ли я нова ? Пък и не им разбирам много, искам да си поръчам и като дойде доставчика на вратата, да му платя. Нямам кредитни карти и идея как да си направя.
Ако ще купуваш от чуждестранен сайт и я искаш нова по-добре пробвай от оригиналният сайт или от amazon.com, под добре от ebay. Аз лично си купих няколко игри от amazon.com и съм доволен. Самоче в момента не се намирам в България де. Нямам представа колко ще ти трува доставката до България и за колко време ще пристигне.
Andrey358 написа:Ако ще купуваш от чуждестранен сайт и я искаш нова по-добре пробвай от оригиналният сайт или от amazon.com, под добре от ebay. Аз лично си купих няколко игри от amazon.com и съм доволен. Самоче в момента не се намирам в България де. Нямам представа колко ще ти трува доставката до България и за колко време ще пристигне.
в магазините на пулсар имаше halo 2 нямаше я на сайта защото не се разпространява от тях отиди до някой техен магазин но може вече да са свършили количеството беше малко