Четири безплатни игри от Ubisoft 02.09.2007 : VlaDiMir4o
Ubisoft пуснаха за безплатен даунлоуд пълните версии на четири свои хитови заглавия от близкото минало - Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman Raving Rabbids, Tom Clancy's Ghost Recon и Far Cry. Уловката обаче е следната - в тях има реклами. Ако това не ви притеснява, дърпайте на воля!
Prince of Persia: The Sands of Time - цяла безплатна игра /с реклами/ (1,13 GB, Gamer's Hell) Rayman Raving Rabbids - цяла безплатна игра /с реклами/ (1,25 GB, Gamer's Hell) Tom Clancy's Ghost Recon - цяла безплатна игра /с реклами/ (542 MB, Gamer's Hell) Far Cry - цяла безплатна игра /с реклами/ (2,68 GB, Gamer's Hell)
какви реклами О.О къде могат да ги поместят ?! Нещо като в НФС рекламите из самия свят на играта ли?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Sagara-Kun написа:Абе кво ви пука за рекламите.И четирите игри къртят
Все пак ще е гадно да чуеш везира да ти казва :
"Put the dagger in the sands,prince! And enjoy the cool breeze of Pepsi!"
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
За тези игри немога да кажа къде ще са рекламите, но пък съм играл една ММО игра, където винаги когато влизаш или излизаш от голям град екрана леко се затъмнява и излиза един гаден прозорец върху героя ти и там се появява чесовниче и излиза рекламка, като тия от нета за околко 15-20 секунди
дядо ще обясни Рекламите са следните : при лоудинг на играта има 15-секундна реклама. При влизане в самата игра, при зареждане на сейв и при зареждане на карта има реклама.
Поне така разправя един познат от Германия. Копеленцето си е дръпнало Far Cry, а аз още мъча на 7% Ghost Recon.
Някой сеща ли се на мисията в посолството, в Splinter Cell: Pandora Tomorrow, когато Сам се среща с техния човек там, какъв телефон му даде той, на който имаше снимка на некви документи? Аз се сещам: Sony Ericsson T600 серия. Та това ще представляват горе долу "рекламите" в игрите. Обаче акъла ми не побира как ще рекламират нещо в Prince Of Persia
Айде някой като ги свали, да каже за какво аджеба става въпрос. Къде е уловката и стават ли за мултиплей (тези които го имат)? Да не излезе че убисофт са се побългарили нещо.
"Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
4 поста по-нагоре пише какви са рекламите, но няма кой да чете. В ad business-a въобще не се играе толкова на дребно "В еди коя си кът сцена на чашата за кафе пишеше еди какво си", ами си е точно 10-15 секунди зяпане на реклами.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Ебаси лудите пичове майна. 4 хитови заглавия. Преди 2 години излязоха. Другите компании я пуснат безлплатна версия след 10-15 години, я не. А пък тия ... 4 мега популярни заглавия след 2 години. Ubi Soft къртят.