А да ни е честит
И за поредна година съм изпуснал това събитие..
А дори не го бяхме искали нарочноPantomime написа:"Най-много потребители - 83 бяха онлайн на 30 Авг 2007 19:15"
А да ни е честит![]()
![]()
И за поредна година съм изпуснал това събитие..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да бе верно, навремето какви далавери правехме да се събираме и да правим рекорди нарочно.. ех носталгияThe Chameleon написа:А дори не го бяхме искали нарочноPantomime написа:"Най-много потребители - 83 бяха онлайн на 30 Авг 2007 19:15"
А да ни е честит![]()
![]()
И за поредна година съм изпуснал това събитие..Нищо, края на годината наближава.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Това е защото всички искат теб, Деник!Pantomime написа:Да бе верно, навремето какви далавери правехме да се събираме и да правим рекорди нарочно.. ех носталгияThe Chameleon написа:А дори не го бяхме искали нарочноPantomime написа:"Най-много потребители - 83 бяха онлайн на 30 Авг 2007 19:15"
А да ни е честит![]()
![]()
И за поредна година съм изпуснал това събитие..Нищо, края на годината наближава.
![]()
То никога не са ставали рекорди когато нарочно сме се уговаряли. Винаги стават случайно. Иначе честито.The Chameleon написа:А дори не го бяхме искали нарочноPantomime написа:"Най-много потребители - 83 бяха онлайн на 30 Авг 2007 19:15"
А да ни е честит![]()
![]()
Ще ти кракнем пача с 2 свастикиБили написа:Требе се направи пач да я задраскваме тая свастика тогазКире_Гръчата написа:Като ударим 88, че турим една свастика у логото