AvP 2 Requiem

Нещата от живота
Аватар
Rico

AvP 2 Requiem

Мнение от Rico »

Ето че и втори филм се задава по култовите пришълци и хищници. От това което видях в трейлъра филма май няма да е пълна буламача както първият.

http://www.youtube.com/watch?v=--Q4MPyCR8A

Според вас дали ще успеят да възвърнат атмосферата от оригиналните филми? Защото първият AvP филм определено си беше боклук и подигравка с оригиналните филми. За едно нещо съм сигурен обаче - определено ще има доста повече кръв и кланета в този :) .
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Бтв, звуците са олдскул :) Атмосферата на филма мноо ми напомня на Пришълците, репликите са използвани.. нз.. по-добре ще е от 1, ама мисля, че още няма да е Велик..

нищо де, че чакаме АвП 2345 :ДД
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Определено първия имаше доста трески за дялане, можем само да се нядяваме че този път няма да се мъчим с продължение което да прилича на "Батман и Робин"...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Което всъщност ме кефи доста, звуците особено на Хищника в първият филм бяха толкова преебани... Сега определено са подобрили и на Пришълеца (определено са взели звуци от първата игра) и на Хищника.

In space no one can hear your scream :wink:

Хищника има камшик хааха яко и са оправили остриетата на ръката му най накрая.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

О да АвП,дано само го не преебат като първия.Още помня колко месеци сам стоял
в сървърите на АвП.
Reaching aural nirvana...
Аватар
VincebusEruptum

Мнение от VincebusEruptum »

Оо,определено ще е по як от първия.Изгледах трейлъра и ми хареса.Ще чакам филма с нетърпение :D
Аватар
bheil
Обратна връзка:

Мнение от bheil »

от трелъра изглежда готино дано не го съсипат. ще го чакам с нетърпение. апропо аз още се забавлявам с приятели на мулти AVP 2
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

С Primal Hunt или без него?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
bheil
Обратна връзка:

Мнение от bheil »

ooo Sentry
без него за съжаление
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Е, няма значение, играта пак си я бива. Иначе какво същество играеш?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
ЧервенияГосподин
Обратна връзка:

Мнение от ЧервенияГосподин »

Уау, трйлърът си го бива. Изглежда ще има доста нови свежи хрумвания, макар и да не вярвам на трейлъри.

Жалко, че поверяват франчайз с традиции от преди 30 години на режисьори, които още са ходили на детска градина по времето, когато е излязъл първият Пришелец на Ридли Скот (1979). Всички режисьори на 7-те филма досега без изключение са били големи имена. Това реално ще е първият филм, който братята Щраус ще режисират. Дано се окажат свестни момчета с усет към детайла (каквито са били повечето режисьори на предходните части).
a.k.a. TheRedGuy
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Това е един от всичките филми който чакам и ще гледам :)

1-цата беше невероятно добра(можеше и още) ще видим и 2.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Сигурно ще е тъп,като единицата. :?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Vermic написа:Това е един от всичките филми който чакам и ще гледам :)

1-цата беше невероятно добра(можеше и още) ще видим и 2.

Единицата беше невероятно добра? You gotta be fuckin kidding me... Кое му беше доброто? Недодяланата история ( хищниците богове на маите или каквото раса беше там, пирамида на Антарктика която е развъдник на пришълци :shock: )? Тоталното преебаване на Хищника на който направиха звуците като на тигър :shock: прецакването на остриетата на китката му както и на копието и маската. Да не говорим как един пришълец успява да победи два Хищника един след друг почти безпроблемно. Или как Пришълеца загуби целия си мистицизъм, ако забелязвате движенията на пришълеца в оригиналните филми са светкавични и почти никога не се вижда цял или ако се вижда не е фокусирано върху него. Или как Уаджа се сприятелява с човек :shock: Да вярно имаше много пришълци но един истински Уаджа никога не би се сприятелил с човек, под честа му е. А пък щита и копието направено от главата и опашката на пришълец беше черешката... :shock: Да не почвам да говоря как бяха направили plasma cannon-a... Мога да говоря с часове какви груби грешки имаше в единицата. Единственото яко в целия филм беше края с Предалиена. Надявам се силно да оправят нещата в двойката.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

РИКО, РИКО , РИКО ! ВЕРМИК Е ДО МЕН И КАЗА, ЧЕ ФИЛМИТЕ С ХИЩНИКА СА СУПЕР ТЪПИ И БОЗАВИ В СРАВНЕНИЕ С АВП 1 , НЯМАМ ДУМИ ;Д;Д;Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Chameleon написа:РИКО, РИКО , РИКО ! ВЕРМИК Е ДО МЕН И КАЗА, ЧЕ ФИЛМИТЕ С ХИЩНИКА СА СУПЕР ТЪПИ И БОЗАВИ В СРАВНЕНИЕ С АВП 1 , НЯМАМ ДУМИ ;Д;Д;Д

Шегобиец.
Аватар
bheil
Обратна връзка:

Мнение от bheil »

Sentry написа:Е, няма значение, играта пак си я бива. Иначе какво същество играеш?

малко се отклоняваме от темата, но alien повечето време или Predator ako e открита картата и няма къде да се крия :)
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

Дам, предполагах, че си със същия вкус :)
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Elve написа:Дам, предполагах, че си със същия вкус :)

Точно обратното предпочитам аз - predalien ако сме на открито и heavy predator ако сме на тясно. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Varggoth написа:
Elve написа:Дам, предполагах, че си със същия вкус :)

Точно обратното предпочитам аз - predalien ако сме на открито и heavy predator ако сме на тясно. ;р

Я се зарибете да направим едно яко мулти 8)

Иначе по темата аз лично изръсих огромни глупости за който се извинявам.
Публикувай отговор