Работягите да пишат тук
Работягите да пишат тук
Правя тази анкета с цел да видя дали наистина форумът е убежище за безделници и ученици, мързелуващи през ваканцията, или има хора, които ходят и на работа.
Коментирайте по темата или гласувайте на анкетата, ако има някакъв интерес.
Коментирайте по темата или гласувайте на анкетата, ако има някакъв интерес.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
РомитеNightwisher написа:"Засега не, ама после и да искам, и да не искам - ще работя"
Всъщност искам ^, кой идиот няма да иска... само че като му дойде времето. (:
В момента не работя, защото съм малко на кръстопът. Още няколко дена и ще знам на къде ще поема.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Някой път за няколко часа, максимум 5-6 часа, рядко повече, ама на често и само за лятото. Имам дори и свободно време. Особено от няколко дена....
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Като му дойде времето ,ще си бачкам.Сега просто се наслаждавам на усвояването на изкуството изкуството ,наречено мързел.
Мързелувайте докато е време.После няма да можете.
П.П.Мързел RULZZZ!
Мързелувайте докато е време.После няма да можете.
П.П.Мързел RULZZZ!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- Stalker-san
понякога става така да бачкам почти 24 часа къртовски труд при дядо ми
помагам на човека къща да си строй не знам дали някой знае колко труд е само докато самото място се обработи за да е годно за строеж
10 часа съм на мястото към 6:30 свършвам отивам в нас зимам си душ и в 8часа отивам 2 едим клуб и зимам нощтна до 8сутринта
след т'ва съм капо на другия ден пак така. Успях да отида на приморско за 2 седмица тъй, че съм доволен
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.