Тенът ви?
Тенът ви?
Е, понеже е лято... да видим кой се възползва от сезонната възможност за изпичане. Който пече кълки още, да не бърза да участва в анкетата.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Понеже съм супер бяла не ми личи, че съм била 20 дена на море. Обаче когато съм с изрязан потник разликата е много очебийна. В крайна сметка немазането ми с кремове на морето си каза думата. След месец разликата се забелязва супер слабо.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Мразя шибаното слънце, доколкото то пече повече от необходимото за да подсигурява светлина, при което не съм голям любител на печенето, а и на море отивам след около две седмици. Но въпреки това, имам леко почерняване само докато съм седял на слънце.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Canis Lupus