Някой знае ли някоя друга програма за записване на gameplay от игри освен Fraps,защо като записвам в Fraps ми стават клипчетата на някакви гадни черти,ако знаете кажете може ли да се оправи някак си с настройките да не е така?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
И тази Camtasia Studio май нещо не става.Като почна да записвам ме изкарва от играта,и клипчетата дето записвам секът.Знаеш ли дали не може да се оправи,аз пробвах не можах?А не знаете ли как да го направа със звук с тая Game Cam Lite?
Направих всичко както каза,обаче клиповете пак бая секът и цветовете станаха едни много странни.Но поне сега не ме изкарва от играта.Сигурен ли си че са така?
Демек, такива от мобилния ти телефон? Май не може...
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Ами то има Джава за компютър, ама игрите от мобилния телефон никой не ги пуска на компа си...