Обработка на клипчета.

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
MаnowaR10325

Обработка на клипчета.

Мнение от MаnowaR10325 »

Може ли да ми дадете някоя програма, за обработка на клипчета. В смисъл да режа отделни части от филми и клипове и да ги свързвам във едно и да мога да слагам музика. Моля да има място където е обяснено как се работи с дадена програма. Мерси предварително.
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Windows Movie Maker... Адски лека, адски елементарна и според мен си е достатъчно добра за такава обработка. Жалко, че вече я нямам..
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
MаnowaR10325

Мнение от MаnowaR10325 »

Morphia написа:Windows Movie Maker... Адски лека, адски елементарна и според мен си е достатъчно добра за такава обработка. Жалко, че вече я нямам..

Може ли линк... плс
Аватар
_Mitko_

Мнение от _Mitko_ »

MаnowaR написа:
Morphia написа:Windows Movie Maker... Адски лека, адски елементарна и според мен си е достатъчно добра за такава обработка. Жалко, че вече я нямам..

Може ли линк... плс

Movie maker-a си е програма включена още с инсталирането на уиндоуса. потърси я в програмните ти файлове на компютъра.
Аватар
MаnowaR10325

Мнение от MаnowaR10325 »

_Mitko_ написа:
MаnowaR написа:

Може ли линк... плс

Movie maker-a си е програма включена още с инсталирането на уиндоуса. потърси я в програмните ти файлове на компютъра.

Мерси много. Намерих я ама ся гледам като неендерталец какво се прави :D
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Няма нищо...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Публикувай отговор