Transformers

Вашите разкази и истории
Nikola1992

Transformers

Мнение от Nikola1992 »

Здравейте правя от около един месец една игра "Transformers" Постарал сам се графиката да е уникална също така и да варви на сякакви компютри от порядака на 300 mhz . Както знаем не всеки има хубав компютър дори малцина са такива с хубави ! Така да ви разкажа за играта малко повече играта сам я направил да е в сякакав жанр - Екшън , Логическа , Стратегия , RPG . Скоро ще ви испратя картинки и демо към играта а историята е лседната :

Расата Трансформери живеели своят добър и пълноценен живот на планетата Корпус . Но един ден Планетата Синдромеда им завидяла за всичко което те имат . И така се стигнало до войната битките били безмилостни но планетата на Синдромедите победила с помоща на умразата си . И това им е било целта да унищожът всички роботи и да превземат планетата ! Но тогава се случило един инцидент една майка истърва децата си и те случайно попадат на един Митеор ! И те са прнудени да еволюират в някакви предмети на планетата земя ! И тримата се превръщат в автомубили единия в 1.Ламборджини , 2.Багер , 3.Хеликоптер . И те трябва да победат и след сяко минало ниво ще стават все по могъщи за да могат да си отмастят за своята планета !

Играта ще се развива в следните действия :
Отначало ще имаш избор да ззаредиш Нова игра , Load , Multiplayer , Quit . Искам да подчертая че мултиплейара е много интересен и лесен за игра в мрежа . В Load раздела предполагам знаете какво ще става там ! Нова игра ще можете отначало да играете само с първият играч Джейми Ламбурджини . Той е известен с своята барзина и точност . Отначало ви пускат на земята като кола с различни уръжия . Като мините първите 2 нива ако нищо не сте си копували за колата штитове и т.н. Ще можете да трансформирате колата си в робота ! Ще има много екстри скенер за учела за нощно виждане , Нитро , Азот , И много спешали . От 4 ниво до 32 ниво всяко минало ниво ще се срещате с крал на нивото или така наречения Bos ! Ще можете да отключвате общо 82 играча-роботи . А когато превартите играта в началото на играта няма да има само Нова игра но и "Биткова Арена" И там понеже вече ще са 85 играчите които ще можете да играете ще се организирате по тройки четворки и дори по 20 човека ще можете да играите говоря за компютърни ! Ще можете да намествате кой с кого д аиграе в отбор и на каква карта !

Още малко Инфо и някоя др.молба :)
Играта сам и направил исключително dll.system files Това ще помогни играта както казах в началото да се играе от сякакви компютри , и държа да отбележа че не я правя за пари играта . И искам да помоля за нещо като излезе играта след 1 месец някаде PC Mania Ще може ли да пусни една страничка за играта в своето списание Благодаря предварително
Чакам коментарите какво мислите за играта !
Аватар
Били

Мнение от Били »

Браво, че имаш идеи, но пиши и на редакцията, щом ишаш такива мераци :wink:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Nikola1992

Мнение от Nikola1992 »

Не само идеи а и усъщесвения макар че сега не мога да ви покажа нищо а за редакцията искам да видя дали ще има интерес кам играчите ако ме разбираш :oops:
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

:wsle:
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Грешен Раздел.Иначе добре.Ако през август дадеш некъв линк ше я видим.
Nikola1992

Мнение от Nikola1992 »

Защо мисля че точно тук е мястото Твочески форум все пак аз я творя нали така :) Чакам още коментари но не бързайте да ме съдите още не сте видели за какво става ан въпрос :lol:
----------

Мнение от ---------- »

Сори, но историята е изключително тъпа, а ти си ибаси неграмотния. :shock: Иначе браво за това, че искаш да направиш игра ама моля те поне оправи историята.
Ледник

Re: Transformers

Мнение от Ледник »

Nikola1992 написа:Расата Трансформери живеели своят добър и пълноценен живот на планетата Корпус . Но един ден Планетата Синдромеда им завидяла за всичко което те имат . И така се стигнало до войната битките били безмилостни но планетата на Синдромедите победила с помоща на умразата си . И това им е било целта да унищожът всички роботи и да превземат планетата ! Но тогава се случило един инцидент една майка истърва децата си и те случайно попадат на един Митеор ! И те са прнудени да еволюират в някакви предмети на планетата земя ! И тримата се превръщат в автомубили единия в 1.Ламборджини , 2.Багер , 3.Хеликоптер . И те трябва да победат и след сяко минало ниво ще стават все по могъщи за да могат да си отмастят за своята планета !

ЛоЛз!

Изображение

Ето още няколко подобни произведения:

Питката за галактиката - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=34212
Историа за бодо 4аст 2 - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=38448
Свят където всичко е загубено - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=42434
Стихотворение - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=49543
Уаркрафт 3 история - http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=33745

Иначе - успех в начинанието!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Nikola1992

Ника говори много за теб ;)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Историята... не става и за комедийна постановка. Липсата на капка логика прави желаното смешно, тъпо. Иначе, болният мозък се променя с възрастта и току що виж от психопат станеш нещо повече в проектирането и дори измисляне на истории...
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Nikola1992

Мнение от Nikola1992 »

Първо никът не е мой а на братофчед ми аз съм на 17 години . Мерси за всички ваши критики и едната хубава дума която ми кзахте . Едно рабрах Тъпа история + Тъп програмист = Delete Games
----------

Мнение от ---------- »

Nikola1992 написа:Първо никът не е мой а на братофчед ми аз съм на 17 години . Мерси за всички ваши критики и едната хубава дума която ми кзахте . Едно рабрах Тъпа история + Тъп програмист = Delete Games

Шефе, не съм казал, че си тъп трябва само да оправиш историята на играта.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Nikola1992 написа:Първо никът не е мой а на братофчед ми аз съм на 17 години . Мерси за всички ваши критики и едната хубава дума която ми кзахте . Едно рабрах Тъпа история + Тъп програмист = Delete Games

Айде не се самоиронизирай, продължавай с идеите напред. Иначе накъде? :wink:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Пич, осъзнай се, игра не се пише лесно! Колко реда код си написал до сега? 15-20? 2000? Дори и 20000 да си написал това пак е нищо. Ръсиш суперлативи за отрочето си(което въобще не мисля, че съществува), а въобще не даваш каквито и да е доказателства, които да ги подкрепят. Как искаш някой да те вземе на сериозно с купчина бабини девитинини и скапана история?
Nikola1992

Мнение от Nikola1992 »

Утре ще ви испратя картинки от играта :?
Nikola1992

Мнение от Nikola1992 »

http://tr3v0mamnch3.hit.bg/images/First.jpg
Eто ви една само за начало довечера или утре ще пратя от самата игра от раздел опции мултиплейар и т.н :)
Аватар
Били

Мнение от Били »

ЛОЛ, това е невероятният скрийшот, нека всички се поклоним и започне да чкаме "ИГРАТА" :lol:
ПС. като за фен игра без особено голям бюджет (поне така мисля) поне по скрийншота не изглежда зле :wink:
^Нов адрес
Пънко
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Nikola1992 написа:Защо мисля че точно тук е мястото Твочески форум все пак аз я творя нали така :) Чакам още коментари но не бързайте да ме съдите още не сте видели за какво става ан въпрос :lol:

Не не.В грешка си.Значи всякакви игри или въпроси за игри се слагат в Специализирания Форум а истории разкази и др.се слагат в Творческия :wink: :wink:
Аватар
Били

Мнение от Били »

@The Joker@ написа:
Nikola1992 написа:Защо мисля че точно тук е мястото Твочески форум все пак аз я творя нали така :) Чакам още коментари но не бързайте да ме съдите още не сте видели за какво става ан въпрос :lol:

Не не.В грешка си.Значи всякакви игри или въпроси за игри се слагат в Специализирания Форум а истории разкази и др.се слагат в Творческия :wink: :wink:

Значи демончо, за творческият е защо е "твoрчество", но не знам да ли е негово. След този линк, който да даде Sentry :wink:
^Нов адрес
Пънко
Публикувай отговор