Продавам World of Warcraft АКК с BC!!! на оферта
Продавам World of Warcraft АКК с BC!!! на оферта
Продавам Акк на WoW ъпгрейнад с Burning Crusade. Hero: 70lvl Warrior почти Full Epic equipment с части от tier 4 и 300 голд на героя с епичен наземен маунт и летящ маунт грифон. GUILD: член в една от най-добрата гилдия на реалма status: Officer/Warrior Class leader на гилдията. В акк има също 33 lvl Paladin целия със сини итеми. ПИШЕТЕ МИ СВОЙТЕ ОФЕРТИ или въпроси на ПМ или в темата!
- Wile E. C.
Re: Продавам World of Warcraft АКК с BC!!! на оферта
В момента в който гилидията разбере, че акаунта е продаден, ще го кикнат от всички длъжности. Ще е щастлив, ако го оставят в гилията въобще. Просто ако не си развил сам героя, не знаеш как се играе с него и правиш глупости. А това в райд обикновено е фатално за партито. Leeeeeeroy Jenkiiiiiiiiiiins anyone?
Иначе - доста хубав акаунт :lol:
Иначе - доста хубав акаунт :lol:
-
- Обратна връзка:
http://armory.wow-europe.com/?#characte ... Vcrusaderv също със няколко епични ДПС предмети но не са екуипнати
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ем дай нещо като ориентировъчна цена, пък ще видим... 

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
'OG написа:Продавам Акк на WoW ъпгрейнад с Burning Crusade. Hero: 70lvl Warrior почти Full Epic equipment с части от tier 4 и 300 голд на героя с епичен наземен маунт и летящ маунт грифон. GUILD: член в една от най-добрата гилдия на реалма status: Officer/Warrior Class leader на гилдията. В акк има също 33 lvl Paladin целия със сини итеми. ПИШЕТЕ МИ СВОЙТЕ ОФЕРТИ или въпроси на ПМ или в темата!
Така ами колко кинти и от кой град си
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ignatio Moebius написа:'OG написа:Продавам Акк на WoW ъпгрейнад с Burning Crusade. Hero: 70lvl Warrior почти Full Epic equipment с части от tier 4 и 300 голд на героя с епичен наземен маунт и летящ маунт грифон. GUILD: член в една от най-добрата гилдия на реалма status: Officer/Warrior Class leader на гилдията. В акк има също 33 lvl Paladin целия със сини итеми. ПИШЕТЕ МИ СВОЙТЕ ОФЕРТИ или въпроси на ПМ или в темата!
Защо ти е да знаеш от кой град е

-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
admin's minion написа:Ignatio Moebius написа:'OG написа:Продавам Акк на WoW ъпгрейнад с Burning Crusade. Hero: 70lvl Warrior почти Full Epic equipment с части от tier 4 и 300 голд на героя с епичен наземен маунт и летящ маунт грифон. GUILD: член в една от най-добрата гилдия на реалма status: Officer/Warrior Class leader на гилдията. В акк има също 33 lvl Paladin целия със сини итеми. ПИШЕТЕ МИ СВОЙТЕ ОФЕРТИ или въпроси на ПМ или в темата!
Защо ти е да знаеш от кой град еА каза 130 кинта.
ОФМ 130 са много
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
130 са супер малко за тоя акаунт.Добра е офертатаIgnatio Moebius написа:admin's minion написа:Ignatio Moebius написа:'OG написа:Продавам Акк на WoW ъпгрейнад с Burning Crusade. Hero: 70lvl Warrior почти Full Epic equipment с части от tier 4 и 300 голд на героя с епичен наземен маунт и летящ маунт грифон. GUILD: член в една от най-добрата гилдия на реалма status: Officer/Warrior Class leader на гилдията. В акк има също 33 lvl Paladin целия със сини итеми. ПИШЕТЕ МИ СВОЙТЕ ОФЕРТИ или въпроси на ПМ или в темата!
Защо ти е да знаеш от кой град еА каза 130 кинта.
ОФМ 130 са много
- OnePageLife
- OnePageLife