Според мен това без съмнение е РЕД АЛЕРТ 2! Историята е лудница, а филмчетата са перфектно и уникално изпипани. Според мен на РА2 клиповете са доста по-добри и от тези на C&C3.
C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
Ами като цяло игрите на Близард - StarCraft,Diablo 2,WarCraft 3. Като при C&C игрите не винаги филмчетата се получават заради недодяланата понякога актьорска игра, но няма по-добри филмчета с истински актьори.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Няй кефат филмчетата на C&C сериите. И тези на Уаркрафт не са зле, също и винаги ще помна интрото на Куейк 3 АРЕНА. Сещате се, сардж се крие зад една колона да презареди, слага си пурата в устата и се хвърля в ордата фрагчета
MARiNZ0 написа:Ами като цяло игрите на Близард - StarCraft,Diablo 2,WarCraft 3. Като при C&C игрите не винаги филмчетата се получават заради недодяланата понякога актьорска игра, но няма по-добри филмчета с истински актьори.
Същото казвам както и последните две игри NFS също са с добри филмчета
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Ghost Rider написа:WarCraft III имаше единствените интересни филчета.
Да бе направо ..... И аз съм фен на Варкрафт , ама нищооо общо . Много съм им тъпи по време на кампанията. Трябва да играеш DevilMayCry 3 , е това е играта с най - яки филмчета . Супер са яки ...
Ахаха да бе,яки са ако си на 8...Некав пич фърчи върху неква китара и се праи на супермен...
WTF???!!!
Кво разбирате под "яки"?- послание???, графично изпълнение?Ако е първото ЛоК нямат равни.Разни там кадансови шитни може и да впечатляват детската аудитория аам не и мене, което ми напомня за безумието 300.Ебати шита, ако махнат каданса пада на 1 час тъпотии.