Бан?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Бан?
Вече три пъти като влизам във форума ми пише, че съм баннат и след няколко неуспешни опита си влизам нормално. Защо става така? Това някакъв бъг ли е? Някой друг има ли такъв проблем?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не влизам от зала и предполагам, че не съм баннат, защото ако бях нямаше да мога да влизам изобщо пък и не съм нарушавал правилата. Иначе моля някой да оправи този проблем, защото трябва да кликна 50 пъти върху "форум", за да успея да влезна и определено е дразнещо.Ignatio Mobius написа:Ми аз нямам ама ако си от зала може компа да е баннат по ИП
Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава
Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.

Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Много смешно.AcTivE написа:Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава![]()
Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.![]()
Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем.
-
Гост
И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e"Indiana Jones™ написа:Много смешно.AcTivE написа:Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава![]()
Пък и заглавието по принцип понякога може да носи и заповедна мисъл, например "Дайте ми сериен номер за Нортън", "Помогнете бързо!", "Хеееелппп който разбира тук се спира" и т.н. В смисъл, заглавието говори за всички желания на автора.![]()
Иначе последните два пъти в които влизах за щастие нямах такъв проблем. Дано и занапред да нямам. Иначе интересно, че никой друг няма такъв проблем.
-
TheNightmare
Опа забравих да се логнаAnonymous написа:И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e"Indiana Jones™ написа:Много смешно.AcTivE написа:Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава![]()
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И с мозилата беше същата работа. Пък и от три години съм регнат и винаги съм използвал IE и досега не съм имал такъв проблем, така че проблема не е от IE.TheNightmare написа:Опа забравих да се логнаAnonymous написа:И ти сигурно все още си мислиш че това няма общо с онази програма чиято иконка е синьо "e"Indiana Jones™ написа: Много смешно.
- Бижутера
- Обратна връзка:
AcTivE написа:Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава![]()
ти тъп ли си или си идиот
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Поливачът
Жижутера -> jeweler -> jew -> евреин ?!Бижутера написа:AcTivE написа:Не го разбрахте правилно. Той просто е разочарован, че все още може влиза във форума и иска да го баннете качествено, за да няма никакъв достъп и евентуално да постигне някаква интелектуална градация, понеже това място пречи на всички ни за такава![]()
ти тъп ли си или си идиот
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: