Ghost Rider написа:Според мен ПС маниа трябваше да отделят една страница за пета. На тази страница можеха спокойно да напишат кода.
1 страница за пета?:)
в сми, нещо от типа на: "Амиии.... имаш пет.... и такова, кликжаш върху него и се появява до теб.... и ръмжи... и е сладък, и гушкав и.... ами не прави нищо полезно де, само визуална глезотийка" с големина на шрифта 65 ++
BTW - листчето наистина е малко - потърсете го внимателно и внимавайте докато разопаковате самото списание. Формата му е определен от партньорите ни, не от нас и нашите дизайнери (Blame Anet).
Ми за съжаление и аз след като си купих новия брой с DVD не намерих никакво листче за отключването на Mini Pet-a:( Много ме е яд. Цял месец чаках с нетърпение броя да излезе... Поне 5-6 пъти прерових основно списанието за някакво листче, което както подразбирам от коментарите е "хвърчащо", а не залепено за някоя от страниците. Май и аз ще пиша на мейла на списанието, защото наистина си искам ЖИВОТНОТО Нека някой който има кий да опише как точно трябва да изглежда тва "листче" с кода. Мерси.
Бих ви посъветвал винаги,когато си взимате дадено списание(без значение какво),да го проверявате на място за разни подобни хвърчащи приложения - плакати,картончета и т.н.Дори когато е опаковано няма пълна застраховка - някой "съвестен" продавач може просто да е порнал плика и да е отделил листчето за сина/внука/племенника...
при мене листчето беше на последната страница,там където са написани авторите на списанието.
самото листче е позорно малко,за малко да го изтърва при разопаковането,но слава богу го запазих....
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
И аз първоначално не открих кода, но след като разлистих списанието лист по лист го намерих между страниците. Наистина листчето е много малко... Аз си продадох Азурата още на първия ден за 12к и си взех Victo's Blade .