Стилиян Петров се връща в националния отбор!!!!
- Бижутера
- Обратна връзка:
Стилиян Петров се връща в националния отбор!!!!
Стилиян Петров се завръща в националния отбор и ще играе в евроквалификацията срещу Албания на 28 март, съобщи "Дневен Труд". Националният селекционер Христо Стоичков и футболистът на Астън Вила потвърдиха информацията. „Взех трудно решение. На думи се бях разделил с националния тим, но всеки ден се чувах с съотборниците ми и живеех с отбора”, каза Стилиян пред вестника.
„За мен историята около Стилиян и неговото отказване бе забравена още на обяда ни във Виена. Оставих го обаче той да вземе решението, след като размисли”, коментира Стоичков пред изданието
powered by GONG.BG
„За мен историята около Стилиян и неговото отказване бе забравена още на обяда ни във Виена. Оставих го обаче той да вземе решението, след като размисли”, коментира Стоичков пред изданието
powered by GONG.BG
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Още като видях заглавието на темата се досетих, че ще е от Daddy Yankee
Та по темата. Много добре, че се е върнал в националния отбор, защото е добър играч и ще е нужен на националите
А защо се е върнал си знай само той

Та по темата. Много добре, че се е върнал в националния отбор, защото е добър играч и ще е нужен на националите

А защо се е върнал си знай само той

Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
- Бижутера
- Обратна връзка:
WolfMan написа:Още като видях заглавието на темата се досетих, че ще е от Daddy Yankee![]()
ако съм си създал лошо впечатление в тебе извинявай

по темата-Стенли винаги ще бъде нужен на националния отбор. Друг въпрос е,че може би някои няма да го приемат както подобава....
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- Edwin Odesseiron
- Till.Lindemann
Daddy написа:WolfMan написа:Още като видях заглавието на темата се досетих, че ще е от Daddy Yankee![]()
ако съм си създал лошо впечатление в тебе извинявай![]()
по темата-Стенли винаги ще бъде нужен на националния отбор. Друг въпрос е,че може би някои няма да го приемат както подобава....
Лощо впечатление - НАПРОТИВ
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..