Графити ?
Графити ?
Така , на скоро ме удари манията с тези графити и искам да ви помоля за помощ . Ако някой знае от къде мога да си изтегля туториали за графити да ми каже линк , ще съм му много благодарен . А още по добре ще е ако ми дадете и таблица с буквите написани по "графитски" начин , в смисъл , буквите написани като графити от А до Я или от A до Z .
I'm one Yegg , without brain , but I have BOOZE and I'm Crazy !!!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Намери си просто някой по-изгъзен шрифт и почвай... да учиш азбуката ;р буква по буква...
Ако не бяха толкоз грозни повечето, щеше да е хубаво... не знам другаде как е, ама тука скачат на стената веднага, и мажат с лайна... а хората години отделят само на лист...
Ако не бяха толкоз грозни повечето, щеше да е хубаво... не знам другаде как е, ама тука скачат на стената веднага, и мажат с лайна... а хората години отделят само на лист...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
А след тва опитвай със шаблони и така ше се научишbOtLik3 написа:Няма 'таблици' с букви направени като графити. Всичко е в главата ти и трябва да го изкараш от там. Хвани няколко молива и един лист и почвай да си драскаш. Рано или късно ще стане нещо добро
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- [FFF]Flaming One
O rly?Не бъркай изкуството с вандализъм.Едно е да излезеш и с евтин флакон от 2 лева да насереш първата стена с нещо от типа "Иван was here", а абсолютно друго е да покажеш някакво послание под формата на street изкуството - направено с вкус и стил, в 3d и със сенки, с преливания на цветове, отблясъци...Казим написа:Графити писачите са вандали със сериозни психически проблеми - доказана истина!
@yegg няма такова нещо като графити учител - просто излизаш на чист въздух и почваш да гледаш работите на другите.Няма и букви по "графитски начин".Има утвърдени графити стилове като bubble, old school, flava и т.н, които всеки начинаещ райтър използва и след това си създава (или не си) свой собствен стил в който да драска.В началото е по-добре да почнеш със скици на листчета или тетрадки (ееех колко скучни часове съм имал), да придобиеш умения с правенето на сенките, да се развиеш в някакъв стил, а пък после на стената е лесно.Eто ще ти дам буквите на няколко стила : Bubble, Wavy, Jagged, Flava...A ето това tool-че може да ти се стори полезно, има само 4 стила, но пък съществуват доста ефектчета.Можеш да разгледаш това за да се запознаеш с основните графити термини, а това е доста хубаво местенце да научиш много неща.Първо почваш да драскаш с евтини флакончета - dupli, ала-бала докато ръката ти свикне с флакона, и после вече ако имаш парички почваш да си взимаш монтани, молотов...И задължително се драска с маска (е може първите 3-4 пъти без), защото ти се прееб*ват и белите дробове и всичко от токсините.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Buddy ти каза повечето неща, ама заеби тея глупости със стиловете. Цаката е сам да си измислиш буквите а не да се придържаш към някъв стил. Е, като начало може и да копираш, даже е препоръчително, ама не задълбавай мноо
. Драскай с флаконче некъде на каше, колкото да свикнеш, не кросвай, енд хев а найс дей!
respect the unexpected
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Accidental Protege
- Сатаники Кънчев
- В момента играе: Трепене с Лопата
-
Accidental Protege
- Сатаники Кънчев
- В момента играе: Трепене с Лопата
-
Accidental Protege
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Графитите са си много чук занимавка , даже чисто изкуство са си.
Едно време някво крю-тата бяха толкова малко сега вече
секи втори решил че има талант и осира яко грубо някоя стена
и създава някаквите грешни впечатления в хората , които
и без това лесно се поддават на мнението на някакви хора тип
чул недочул..разбирач. За тва си трябва талант и малко хора го имат ,
ся крю-тата от всяка буква в буквара ги има ..секви смешки , позьори н стъф
та тва не си е за секи.
Едно време някво крю-тата бяха толкова малко сега вече
секи втори решил че има талант и осира яко грубо някоя стена
и създава някаквите грешни впечатления в хората , които
и без това лесно се поддават на мнението на някакви хора тип
чул недочул..разбирач. За тва си трябва талант и малко хора го имат ,