Преслава обвинена за ГРУБА кражба на авторски права !
Преслава обвинена за ГРУБА кражба на авторски права !
Фолк дивата,Преслава беше обвинена за грубо крадене на авторски права от песента Nightwish - Sleepwalker.Ето и кратко интервю с звездата на Пайнер :
- Това което го пишат и разпространяват въобще не е вярно!Не съм чувала тази песен никога през живота си!Естествено,може да има някаква нота оцелена - съобщи на висок глас Преслава.
Какво мислите ?
- Това което го пишат и разпространяват въобще не е вярно!Не съм чувала тази песен никога през живота си!Естествено,може да има някаква нота оцелена - съобщи на висок глас Преслава.
Какво мислите ?
Re: Преслава обвинена за ГРУБА кражба на авторски права !
XaXeRa написа:Какво мислите ?
Че темата не е за тоя раздел

- Edwin Odesseiron
мини руло написа:лол..
преди имаше и тема във форума.. аз прилика не усетих м/у двете песни
песента на преслава е 'лъжа е'
нищо, да се научат да не крадат :Р
Че тогава няма да има нито една нова песен, онзи ден си пускам Платена за 15-тина минути и от всичките 4 песни, който прослушах през това време, 3 бяха сръбски кавъри и един гръцки.
Преди поне текста променяха, сега направо превод му правят и пеят на развален Български.
А за клиповете да не говориме, винаги са в най-богатите къщи, дискотеки или к'вото ще е там, Яко грим, изящни са, секси дрехи, голями и стегнати цици ... бих казал 'изтъркано е'.
А оправданието по дефаулт си е : "Ами това не съм го слушала, не знам дали е истина или не." ... смех, смех братко, това не е истина еехеее.
Докато не им изтряскат едно голямо дело и не ги осъдят, няма да се укротят, че и след това не се знае

Винаги се цеуете в луната така и да не иа улуците пак ще сте суед сфесдите.
- Edwin Odesseiron
- Wile E. C.
-
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
-
- В момента играе: Игрътъ
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ruiner написа:На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована.
Ти па къде се буташ ?!!? Ще почна да давам логове от дцц-то и какво съм ти пращал и коментарите към него от твоя страна:Р
За самата новина: Пайнерки>Nighwish, гадна позьорска група !!!1
И е обратното Nightwish са крали от Преслава, ама как ще го разберете, гадни метали безподобни.
Go die in hell
Кючеци юбер алес!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ruiner написа:На мен също ми харесва. Не е красива, но е приятна, доста секси и няма силикон. Музиката и също е почти цивилизована.
Красива и цицеста ! (доказано е, че са истински

А по темата:
XaXeRa написа:Какво мислите ?
Мисля да одя да спъ, ко ш' ка'йш ?
-