трябва ми статия

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Защо ти е статия бе? Ако търсиш инфо, или си пусни играта, или потърси на английски в Интернет. О, може би е онази неподвластна на описание връзка, която всеки читател на PC Mania изпитва към списанието. То е култ! :wink:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Сириус
Обратна връзка:

Мнение от Сириус »

Имам я ама не ми се играе да я сканирвам сега и да ти я пращам.Sory :(
ИзображениеРеки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!
Аватар
Сириус
Обратна връзка:

Мнение от Сириус »

Ако ти беше толкова скъпа нямаше да я забуташ някъде.Аз си пазя всичките броеве и са си чисто нови.Не летят из хола и под леглото да бършат праха и после да ги търся,което е странно защото от мен по разхвърян човек не познавам изобщо в живот и мисли.
ИзображениеРеки от кръв погубват очите търсещи теб но не ще ги сведа, нека се давят !!!
Аватар
Сириус
Обратна връзка:

Мнение от Сириус »

Извинявай тогава за казаното,не исках да те обидя.Аз също съм голям почитател на тази игра,както и на самия свят създаден от Толкин.Имам всичките му книги и скоро все си мисля да си взема и играта оригинална,защото си заслужава.Прощавай отново ако съм те обидил.
Публикувай отговор