зона 51
- Бижутера
- Обратна връзка:
зона 51
трябва ми някаква информация за прословутата ЗОНА 51.
условието е да е на български език.
благодаря предварително.
условието е да е на български език.
благодаря предварително.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Алминатора
- Обратна връзка:
В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
А за извънземните-правителството на САЩ пуска такива слухове,защото е по-добре хората да си мислят че САЩ държи извънземни там,отколкото вражеските на САЩ държави да разберат какво има там и да им откраднат проектите.Това е.За повече инфо прочети на Дан Браун-Метеоритът.
А за извънземните-правителството на САЩ пуска такива слухове,защото е по-добре хората да си мислят че САЩ държи извънземни там,отколкото вражеските на САЩ държави да разберат какво има там и да им откраднат проектите.Това е.За повече инфо прочети на Дан Браун-Метеоритът.
Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми 
Anyway, FUCKING GOOGLE-WIKI IT!
http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Дилдо, какво от "единственото условие е информацията да бъде на български" не разбра? ОМФГ you ARE an idiotPantomime написа:Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
C'est vrai !!!Алминатора написа:В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Истина е,да.Умек написа:C'est vrai !!!Алминатора написа:В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
sa.dir.bgExistence написа:Дилдо, какво от "единственото условие е информацията да бъде на български" не разбра? ОМФГ you ARE an idiotPantomime написа:Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
Алминатора
- Обратна връзка:
НАСА отдава за безвъзмездно ползване всичките си площадки,ракети и прочее,стига да не летят.В смисъл-ако ще си правиш филм,вместо да пръскаш милиони по декор отиваш там и си снимаш край ракетитките и самолетчетата.Това се прави с цел НАСА да държи целия космически монопол.ReCoNNeCt написа:който е?Ледник написа:.....
51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството-
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Ледник,само да те питам защото тая материя ми е мътна,има ли други хора след тия от Аполо,които да са кацали на Луната?Ледник написа:4 милиарда долара, баце.Pantomime написа:Не знам..WannaBe написа:Кое пък му е толко скъпото?
Парите или са отишли там, или цялата операция по "кацането" е направена за да се покрият огромни разходи за военна кампания. Не съм решил още кое от двете, везните са в равновесие.