"Питбул" е май масово използван от студентите и т.н. Както се изразява един приятел "Питбул - куча марка Редбул", ама е тонизиращ. Особено ако изпращиш два, направо ще си като изпращял (или поне на мен така ми действа).
Но виж, не ти препоръчвам да ги използваш. В крайна сметка това не е нещо, което ти дава енергия, както си написал, а просто те държи буден и ти позволява да се "изцедиш" на максимум. Т.е. след това пак ще трябва да си почиваш и въстановяваш енергията. Така че това ги прави подходящи само за единична употреба, а не постоянна.
А това, което се опитвам да ти кажа, е, че просто няма такова нещо, което да ти дава енергия и да се чувстваш по-добре, при положение че постоянно си натоварен. Единственото, за което аз се сещам, е всъщност някаква чиста, полезна и енергийна храна (т.е. нямам предвид хранителни добавки и т.н.). Другото нещо, което може да ти дава енергия е да се наспиш като хората!
А ти май говориш всъщност и за нещо, което да те успокоява, а не прост да те "енергизира". Лично според мен това не можеш да го постигнеш с напитки и други работи. Отново почивката му е майката А ако смяташ, че нямаш време за това или нещо подобно, бих ти препоръчал да започнеш да практикуваш някакъв спорт, защото физическото изтощение всъщност разстоварва психически много добре. Да не говорим, че след едно такова физическо натоварване се чувстваш и наистина изморен, което ти помага да имаш доста по-лек и ползотворен сън. Гарантирам ти от личен опит, че Е адски полезно и приятно.
Единственият проблем в случая може да бъде, ако работата ти е свързана с физически труд, при което положение едно допълнително физическо натоварване няма да ти се отрази особено добре. В такъв случай прибегни до просто повечко разходки на чист въздух и т.н.
Знам, че звуча малко доста наивно, но мнението ми е такова. Не вярвам разни там гъбки, билки и т.н. био средства да ти помогнат особено, за лекарства да не говорим (те само ще ти донавредят според мен). Просто нали се сещаш, че в природата има баланс и не можеш да взимаш енергия и спокойствие "от нищото".
БТВ, къде учиш?